Χάρισαν απαραίτητα ιατρικά υλικά στους πυροσβέστες των Χανίων | Video+Photos

χάρισαν-απαραίτητα-ιατρικά-υλικά-στο-1264755

Επίδεσμους, φάρμακα και ορθοπεδικό υλικό που είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε κάθε όχημα της Πυροσβεστικής για τις καθημερινές αποστολές, προσέφεραν δωρεάν οι φαρμακοποιοί των Χανίων στους πυροσβέστες της πόλης. Το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία των φαρμακοποιών βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΥ Χανίων για να παραδώσει τις κούτες με τα υλικά.

«Θα είμαστε κοντά και στο μέλλον με αντίστοιχες δράσεις όποτε χρειαστεί», είπε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων, Μανώλης Κατσαράκης.

«Πρέπει όλοι με ομοψυχία και φιλότιμο να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και το έχουμε πετύχει στα Χανιά», ανέφερε ο Διοικητής ΠΥ Χανίων, Γιώργος Μαρκουλάκης. «Υπάρχουν περιπολίες, ο κόσμος μόλις συμβεί κάτι έρχεται αμέσως να βοηθήσει και αυτό πρέπει να συνεχιστεί για να μην έχουμε καταστροφές.»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα. Από την ΠΥ Χανίων επισημάνθηκε η σημασία της πρόληψης, καθώς για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε πως αν μια φωτιά ξεφύγει, μετά είναι πολύ αργά. Η Πυροσβεστική σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλει με το να ελέγχει την τήρηση των μέτρων πρόληψης, ανέφεραν στελέχη που συμμετείχαν στη συζήτηση.

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook