Χάρης Ρώμας: «Θα αφήσω την υποκριτική για την πολιτική»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας και μίλησε τόσο για τους ηθοποιούς που αποχώρησαν από τις παραστάσεις τους για να συμμετέχουν σε ριάλιτι, τις προτάσεις που έχει δεχτεί ο ίδιος, αλλά και την πορεία του στον χώρο της πολιτικής.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και εξέφρασε την επιθυμία του να αφιερωθεί στην πολιτική σκηνή.

«Θα αφήσω την υποκριτική για την πολιτική, για να μπορέσω να είμαι εντάξει στο νέο μου όνειρο. Κάποιοι συνάδελφοί μου καλύτερα να πάνε σε ριάλιτι, γιατί δεν έχουν ελπίδες για μεγάλη καλλιτεχνική πορεία.

Μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές να συμμετέχω σε show και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά για να πάω σαν κριτική επιτροπή. Να πάω να διαγωνιστώ ούτε κατά διάνοια, ούτε που έχουν τολμήσει να μου το πουν. Έκρινα ότι δεν κολλάει ούτε στην εικόνα μου και επίσης δεν είχα ανάγκη εκείνη τη στιγμή τα λεφτά. Αν τα είχα ανάγκη, θα το έκανα», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη συνεργασία του με το κανάλι Epsilon, η οποία τελικά και ναυάγησε: «Πριν από χρόνια είχαμε συμφωνήσει, την εποχή της κρίσης, να κάνω ένα σίριαλ με το κανάλι Epsilon. Και κατάλαβα στην πορεία από τους ανθρώπους που ηγούντο του καναλιού και από τις συζητήσεις που γινόντουσαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έπαθα πολιτισμικό σοκ κι έφυγα. Πήγαμε και στα δικαστήρια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ