Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει να αυνανιστούν μπροστά του» | Video

χάρης-ρώμας-σκηνοθέτης-καλεί-αγόρια-891876

Μία ακόμα ψηφίδα στις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης (και) στο χώρο του θεάματος προσέθεσε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Χάρης Ρώμας δεν μάσησε τα λόγια του και αποκάλυψε ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις περί περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης, λέγοντας ότι «υπάρχει ένα τρίτος σκηνοθέτης, τον οποίο εγώ δεν τον γνωρίζω και ο οποίος καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει να γυμνωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου και έλεγα κι εγώ ποιος είναι αυτός και τι έργο έχει να επιδείξει. Ξαφνικά ο Απόστολος ο Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά στο σήριαλ πετάχτηκε και μου είπε ότι «με έχει φωνάξει κι εμένα σε οντισιόν και μου ζήτησε αυτά». Σίγουρα υπάρχει μια φοβερή αλήθεια πίσω από αυτές τις καταγγελίες».

Όσον αφορά στην καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, υποστήριξε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο «Θα ξαναπώ ότι δικαστές δεν είμαστε, όμως εδώ υπάρχουν όρια. Η ίδια η ζωή σου δίνει τις απαντήσεις. Όταν υπάρχει σωρεία περιπτώσεων που βγαίνει η μία μετά την άλλη, ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να σκέφτεται πως εδώ κάτι συμβαίνει. Δεν μιλάμε για μία… Μιλάμε για δεκαπέντε, μιλάμε για δεκαεφτά. Είναι τυχαίο; Εμείς ξέραμε κάποια πράγματα. Η Λάμπρη ήταν στον θίασο μου και μου το είχε πει. […] Η Αγγελική μου έλεγε ότι φοβάται μην την κοροϊδεύουν».

«Τώρα που είναι ένα κύμα, τώρα που είναι η καβάλα στο κύμα όλες και όχι σε ένας μικρός παφλασμός, τώρα είναι η στιγμή! Και καλά κάνουν και βγαίνουν και καταγγέλλουν. Σίγουρα πρέπει να γίνει διαχωρισμός και αξιολόγηση. Μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, μιλάμε για κατ’ επανάληψη καταστάσεις. Σίγουρα ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ήδη αυτοί οι άνθρωποι βιώνουν ένα διασυρμό και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που κακοποιηθήκανε, που τους κατηγορούν. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό;», τόνισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook