Χάρης Ρώμας: Ο γάμος μου θα γίνει… στην ώρα του

χάρης-ρώμας-ο-γάμος-μου-θα-γίνει-στην-891876

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Reallife αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια, στην προσωπική του ζωή καθώς και στον έρωτα που ζει ο οποίος ίσως και να τον οδηγήσει στον γάμο.

Σχετικά με την τηλεοπτική σειρά το “Καφέ της Χαράς” ο Χάρης Ρώμας είπε: “Θα παίζουμε όλη τη χρονιά από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο το σίριαλ της καρδιάς μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ ευγνώμων στο φανατικό κοινό του. Το καλό νέο είναι ότι επιστρέφει για τα καλά η εξαίρετη Ρένια Λουιζίδου στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Και βέβαια και η Ζέτα Δούκα και όλοι οι άλλοι, παλιοί και νέοι, που είναι ένας – ένας έξοχοι στους ρόλους τους. Τους αγαπώ και τους καμαρώνω όλους. Ο κορονοϊός μάς έδωσε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε με την Άννα Χατζησοφιά πολλές καινούργιες ανατροπές και νομίζω ότι οι θεατές θα εκπλαγούν ευχάριστα”.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ανέφερε ότι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να παραμείνει μεγάλος. Ενώ, ερωτηθείς εάν θα προχωρούσε σε έναν γάμο ο οποίος θα ολοκλήρωνε την ευτυχία του απάντησε: “Όλα στην ώρα τους”.

Πηγή: Reallife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook