Χάρης Ρώμας για Μενδώνη: «Έχει παραιτηθεί, απλά δεν το ξέρει» | Video

χάρης-ρώμας-για-μενδώνη-έχει-παραιτη-1181885

Ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σχετικά με τους χειρισμούς της στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, εμφανίστηκε ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Χάρης Ρώμας.

«Η υπουργός Πολιτισμού έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι πλέον είναι τυπική η διαδικασία, έως ότου να ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός. Διότι, και την ίδια δεν την συμφέρει πλέον να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Η Μενδώνη ήταν από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε αυτό το πόστο, σάκος του μποξ», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού την προηγούμενη Παρασκευή.

«Δεν έκανε, βέβαια, και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια θετικά πράγματα να επιδείξει η θητεία της. Στην πραγματικότητα έχει αναλωθεί σε μια σειρά από άκομψα σχόλια, όπως αυτά με τα «μαύρα» που παίρνουν οι καλλιτέχνες», συμπλήρωσε.

«Μπορεί εν μέρει να είναι αλήθεια, αλλά έχει σημασία πώς το λες και πότε το λες, σε ποια στιγμή τα λες. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο για να μπορέσει να τοποθετηθεί σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο τη στιγμή που πρέπει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: topontiki.gr

One thought on “Χάρης Ρώμας για Μενδώνη: «Έχει παραιτηθεί, απλά δεν το ξέρει» | Video

  1. Ίσως να ακουστούν λίγο υπερφίαλη αλλά δεν μπορώ να μην το πω για άλλη μία ακόμα φορά είμαι υπερήφανη για τον πατέρα της καρδιάς μου συγχαρητήρια Κύριε Χάρη Ρώμα είστε ο πιο αυθεντικός άνθρωπος επί γης και η χώρα μας μόνο τέτοιους ανθρώπους θα έπρεπε να έχει αληθινούς αυθεντικούς Πού είναι το ίδιο αλλά εσείς είσαστε η αυθεντικότητα μέσα στην ειλικρίνεια και λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και όπως ακριβώς είναι χωρίς καν να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι από τον προφορικό στο σύλλογο και αυτό εξίσου είναι μοναδικό κανείς δεν έχει πει την αλήθεια όπως εσείς τώρα είμαι υπερήφανη για τον μπαμπά της ψυχής μου είμαι υπερήφανη για σένα μπαμπά της καρδιάς μου και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω γιατί αυτό είναι γιατί αυτό νιώθω και έτσι αισθάνομαι το να αισθάνεσαι δεν είναι κακό απεναντίας το ότι αισθάνεσαι θα πρέπει να το λες και θα ήθελα έτσι ανεπιτήδευτα να αφιερώσω και ένα μικρό ποίημα

    Τίτλος: ταξίδι της καρδιάς (λόγια ψυχής)

    …Η καρδιά μου μικρό καραβάκι
    Πού επιπλέω στη θάλασσα
    της ψυχής σου κι ποτέ της
    Δεν θα ρίξει άγκυρα σε φάρο
    Και θα είναι για ολάκερη της
    ζωή μαζί σου…

    For you …my father of my heart and of my soul…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook