Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε ότι χώρισε έπειτα από 9 χρόνια σχέσης

χάρης-ρώμας-αποκάλυψε-ότι-χώρισε-έπει-1230229

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” και εκτός των άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι χώρισε πρόσφατα έπειτα από 9 χρόνια σχέσης.

“Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο” είπε ο ηθοποιός.

“Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα”, τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας

“Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Χάρης Ρώμας: Είμαι έτοιμος να αφήσω το θέατρο για την πολιτική

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για το τι θα επιλέξει ανάμεσα σε θέατρο και πολιτική. Όταν ρωτήθηκε εάν είναι έτοιμος να αφήσει το θέατρο, είπε χαρακτηριστικά: “Είμαι έτοιμος να το αφήσω σχεδόν ολοκληρωτικά”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook