Χάρης Μαμουλάκης: «Την Κυριακή ξαναγράφουμε ιστορία»

χάρης-μαμουλάκης-την-κυριακή-ξαναγρ-1693011

Το μήνυμα του Χάρη Μαμουλάκη λίγο πριν την κάλπη της 21 ης Μαΐου

«Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τις εκλογές. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Λίγες ώρες για να γίνει πράξη το Συμβόλαιο Αλλαγής και να δώσουμε λύσεις στα αδιέξοδα των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Να βάλουμε τέλος στα δράματα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και τα εκατοντάδες χιλιάδες κόκκινα δάνεια. Στο γεγονός να τελειώνει ο μισθός και η σύνταξη στα μέσα του μήνα. Στην αισχροκέρδεια και την ασυδοσία. Στην απελπισία του

μικρομεσαίου επιχειρηματία και του αγρότη. Στην απογοήτευση της νέας γενιάς. Στα σκάνδαλα, τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Στην αλαζονεία της εξουσίας που αντανακλά σε κάθε κίνηση του απερχόμενου πρωθυπουργού.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να έρθει η ελπίδα και η αισιοδοξία ξανά! Και να γίνει πράξη ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο και με δυνατότητα άμεσης εφαρμογής

πρόγραμμα που φέρνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών. Αλλά και δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι. Η πρώτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είναι ήδη γραμμένη για να κατατεθεί στη Βουλή την πρώτη μέρα συγκρότησης της προοδευτικής κυβέρνησης και περιλαμβάνει:

Ακύρωση όλων των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι να νομοθετηθεί το σχέδιο που παρουσιάσαμε και έχει την υπογραφή και της Λούκας Κατσέλη. Μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και μηδενικό συντελεστή στα είδη πρώτης ανάγκης.

Μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα.

Κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, από φέτος. Έχουμε το πρόγραμμα, την εμπειρία και τους ανθρώπους για να τα κάνουμε πράξη. Γι’ αυτό και σε καλώ στην κάλπη. Στις 21 Μαΐου η χώρα αλλάζει σελίδα.

Την Κυριακή ξαναγράφουμε ιστορία! Μέχρι τότε, δεν χάνουμε λεπτό.

Σπίτι με σπίτι, γειτονιά με γειτονιά.

Είμαστε μαζί! Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είσαι εσύ! Και είμαστε πολλοί, στην πρώτη γραμμή για την πολιτική αλλαγή!».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook