Χάρης Μαμουλάκης: «Εριστικός, προκλητικός και με ένα καλάθι γεμάτο υποσχέσεις ήρθε στο Ηράκλειο ο Άδωνις

χάρης-μαμουλάκης-εριστικός-προκλητ-988772

«Εριστικός, προκλητικός και με ένα καλάθι γεμάτο υποσχέσεις, όπως δηλαδή τον έχουμε συνηθίσει, ήρθε στο Ηράκλειο ο Άδωνις Γεωργιάδης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με αφορμή της δηλώσεις του Υπ. Ανάπτυξης σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στο Ηράκλειο.

«Ο γνωστός για την υπεροψία και τις ακραίες θέσεις του Υπουργός της Κυβέρνησης ΝΔ, «κατασκεύασε» σε λίγα λεπτά αεροδρόμιο Καστελίου, ΒΟΑΚ και πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών, «έδιωξε» τους πρόσφυγες απ’ όλη τη χώρα, «καθάρισε» με τις Τουρκικές προκλήσεις, «χαμήλωσε» τα επιτόκια, «μοίρασε» θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και παραγωγικότητα και φυσικά, έστειλε στο πυρ το εξώτερον τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα όμως στην κομματική του παραζάλη, είπε και μια αλήθεια: Ότι είμαστε στην πιο ευχάριστη στιγμή της δεκαετίας. Και πράγματι, χάρη στις θυσίες του Ελληνικού λαού και τις αποτελεσματικές ενέργειες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εδώ βρισκόμαστε.

Αν μας έλεγε και το ποιοι ευθύνονται για όλα όσα πέρασαν οι Έλληνες αυτή την σκληρή δεκαετία της κρίσης, των περικοπών, της εξαθλίωσης, της καταστρατήγησης κάθε εργατικού δικαιώματος και της καθιέρωσης απάνθρωπων συνθηκών για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, θα ήταν πιο πλήρης ο λόγος του» κατέληξε ο Χάρης Μαμουλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook