Χαρά Μυλωνάκη: Αναγνωρίζοντας την προσφορά της έδωσαν το όνομά της στο Διαβητολογικό Ιατρείο | Photos

χαρά-μυλωνάκη-αναγνωρίζοντας-την-προ-1077679

Σε κλίμα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομεία Χανίων η τελετή ονοματοδοσίας του Τακτικού Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου σε Διαβητολογικό Ιατρείο “Θεοχαρούλα Μυλωνάκη”.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε προκειμένου να τιμηθεί η προσφορά και το έργο της ιατρού Θεοχαρούλας Μυλωνάκη η οποία ίδρυσε στο Γ.Ν. Χανίων το διαβητολογικό ιατρείο και διετέλεσε Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής.

Όπως είπε έντονα συγκινημένος, ο σύντροφος της Χαράς Μυλωνάκη στη ζωή, κ. Λευτέρης Παπαδερός, με τον τρόπο αυτό «αναγνωρίστηκε η προσφορά της Χαρούλας στην υγεία και ιδιαίτερα στον σακχαρώδη διαβήτη. Ήταν είπε ο κ. Παπαδερός η πρώτη γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο που οργάνωσε αυτό το ιατρείο ξεκινώντας το μόνη της αρχικά στις εγκαταστάσεις του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων.

Η σημερινή εκδήλωση είπε ο κ. Παπαδερός εκτός από τιμή στην οικογένεια της είναι και κίνητρο για να συμβάλουν

Της τελετής ονοματοδοσίας ακολούθησε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν συνάδελφοι γιατροί της Θεοχαρούλας Μυλωνάκη και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σ.σ. Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως είμαστε σίγουροι, ότι ίδια η Χαρά Μυλωνάκη, δεν θα συμφωνούσε σήμερα, και σε συνθήκες πανδημίας με μια τέτοιου είδους εκδήλωση, όπου τόσος κόσμος θα συνωστίζονταν σε ένα κλειστό χώρο, για να τιμηθεί ένας άνθρωπος του τομέα της υγείας.

Ανδρέας Γερακάκης

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook