Χαρά και ικανοποίηση στον ΝΟΧ για τις εξαγγελίες της ΓΓΑ

χαρά-και-ικανοποίηση-στον-νοχ-για-τις-ε-693346

Με «ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση» σημειώνεται σε ανακοίνωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ότι παρακολουθεί τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν από τη ΓΓΑ με την επερχόμενη υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ υφυπουργείου Αθλητισμού-διοίκησης του ΟΑΚ με τελικό στόχο τα έργα στο κολυμβητήριο Χανίων.

«Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αποτελεί ιδιαίτερη χαρά που παρουσιάζεται αυτή η μεγάλη προοπτική», σημειώνεται. «Αξίζει, άλλωστε κάτι λιγότερο στους πρωταθλητές μας, στα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στις μεγάλες διοργανώσεις, στους εκατοντάδες αθλητές μας που βρίσκονται στις πισίνες, στη ναυταθλητική ιστορία αυτού του τόπου να μη γίνει το κολυμβητήριο Χανίων έτσι όπως τo ονειρευόμαστε όλοι;», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που δίνεται στην δημοσιότητα.

Αναλυτικότερα:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων παρακολουθεί με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τις σχετικές αποφάσεις που λαμβάνονται από το υφυπουργείο Αθλητισμού για τις μεγάλες αλλαγές που προορίζονται στο κολυμβητήριο Χανίων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τη νέα εξέλιξη, την υπογραφή δηλαδή της προγραμματικής σύμβασης όπου μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών η διοίκηση του ΟΑΚ καλείται να έχει ολοκληρώσει τις μελέτες για την εκ βάθρων ανανέωση του κολυμβητηρίου Χανίων.

Είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται τέτοιες σοβαρές εξελίξεις για το κολυμβητήριο, σε μια περίοδο κιόλας όπου είναι ζήτημα ημερών να ξεκινήσουν τα πρώτα έργα που αφορούν την αφαίρεση του σκέπαστρου στις δύο μικρές πισίνες, την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού στη μεγάλη πισίνα και επίσης κάποιες μικροεργασίες στις εγκαταστάσεις.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται, επιμένει, επιδιώκει στην πραγματοποίηση των απαραίτητων έργων στο κολυμβητήριο. Μια διαδικασία απίστευτα δύσκολη, χρονοβόρα, πολλές φορές κουραστική, ατέρμονη…

Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά, πιο αισιόδοξα.

Είναι σημαντικό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας, ο Χανιώτης στην καταγωγή, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατανόησε από την πρώτη στιγμή το ζήτημα, όπως επίσης έχει επιδείξει ιδιαίτερη συνέπεια ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Το ίδιο και οι βουλευτές του Νομού μας.

Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αποτελεί ιδιαίτερη χαρά που παρουσιάζεται αυτή η μεγάλη προοπτική. Αξίζει, άλλωστε κάτι λιγότερο στους πρωταθλητές μας, στα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στις μεγάλες διοργανώσεις, στους εκατοντάδες αθλητές μας που βρίσκονται στις πισίνες, στη ναυταθλητική ιστορία αυτού του τόπου να μη γίνει το κολυμβητήριο Χανίων έτσι όπως τo ονειρευόμαστε όλοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook