Χάος στο κέντρο των Χανίων: Κλειστή από σήμερα η οδός Τζανακάκη | Photos

χάος-στο-κέντρο-των-χανίων-κλειστή-από-859509

Κλειστή είναι από σήμερα για τα οχήματα η οδός Τζανακάκη, για εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα.

Στο κέντρο των Χανίων επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων ζητά την «κατανόηση των συνδημοτών μας και των επισκεπτών της πόλης μας για την πρόσκαιρη όχληση, που θα προκληθεί, ενώ παρακαλούνται να χρησιμοποιούν τις παράπλευρες οδούς για τις μετακινήσεις τους».

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Την τροποποίηση δρομολογίων ανακοίνωσε το Αστικό ΚΤΕΛ για τον Αγιο Ιωάννη Ιωάννη, το οποίο από σήμερα μέχρι την Παρασκευή θα πραγματοποιείται ως εξής:

Πλατεία Κοτσάμπαση- Αποκορώνου – Ηγ. Γαβριήλ – Μακεδονομάχων – Μιχελογιάννη – Γιαμπουδάκη – Αγία Αννα – Μουντάκη – Τσόντου Βάρδα – Δικαστήρια – Αγορά.

Επίσης, οι επιστροφές των δρομολογίων: Σούδα, Νεροκούρου, Μουρνιές, Νοσοκομείο θα γίνονται από τις οδούς Αν. Γογονή – Αναπαύσεως – Περίδου – Αγορά.

zarpanews.gr

One thought on “Χάος στο κέντρο των Χανίων: Κλειστή από σήμερα η οδός Τζανακάκη | Photos

  1. γιατι χαος, ζαρπα; γιατι κομφουζιο;;; θα μας τρελανετε; ενταξει, ειπαμε δεν τον πατε τον βαμβουκα αλλα εδω δεν εχετε κανενα δικαιο. Ο κοσμος ειναι πληροφορημενος απο ολα τα μεσα εδω και καιρο, στις φωτογραφιες σας δεν δειχνετε κανενα «χαος», μια χαρα ειναι οι δρομοι, οποτε γιατι χτυπιεστε σαν σε αρχαια τραγωδια; χαλαρωστε λιγο, ειναι χαλια ο δρομος και πρεπει να φτιαχτει ολοκληρος. οχι με μπαλωματα, καλα το κανουνε. τσακα τσακα και θα τελειωσει. υπομονη… ας συρουνε λιγακι τα ποδαρακια τους οι χανιωτες, δεν θα παθουνε τιποτα να περπατησουνε και λιγακι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook