Χάος στην Επιτροπή Ειδικών – Κορυφαίο μέλος απειλεί ότι δεν θα ξαναβγεί στα κανάλια

χάος-στην-επιτροπή-ειδικών-κορυφαίο-1159369

Οργή και απογοήτευση επικρατεί στην υγειονομική επιτροπή του υπουργείου Υγείας για την επιδεικτική αγνόησή της από την κυβέρνηση, που αποφάσισε ερήμην των ειδικών να κηρύξει αυστηρό lockdown μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, προαναγγέλλοντας για την ημέρα αυτή το άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης!

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες, κορυφαίος καθηγητής, μέλος της επιτροπής των ειδικών, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της φέρεται να προειδοποίησε πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί στα κανάλια.

«Δεν θα πληρώσω τις ασυναρτησίες σας», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Μέλη της επιτροπής των ειδικών, μάλιστα, υποψιάζονται πως ηγετικά στελέχη της, που έχουν αποκτήσει προνομιακές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου ή άλλα κυβερνητικά στελέχη, γνώριζαν ή και συνέβαλλαν παρασκηνιακά στη λήψη της απόφασης για τη λήψη του lockdown. Ακόμα και αν δεν συνέβη κάτι τέτοιο, η αγνόηση της επιτροπής από την κυβέρνηση δημιουργεί αναταραχή και καχυποψία στα μέλη της. Κανένας βεβαίως δεν σκέφτεται την παραίτηση, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε άλλους συνειρμούς στους πολίτες, αλλά δεν συμβάλλει στην εμπιστοσύνη των ειδικών προς την κυβέρνηση, όσο και μεταξύ των μελών της.

Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν έχει δοθεί μια επαρκής και πειστική εξήγηση γιατί αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών σε πολλά νοσοκομεία, μεταξύ των οποίων και το «Γεννηματάς» στην Αθήνα. Γενικότερα όχι μόνο δεν αποδίδονται ευθύνες για τίποτε, αλλά και δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί το πρόγραμμα των εμβολιασμών. Αντί αυτών, αξιοποιούνται επικοινωνιακά όσοι εμβολιάζονται, μεταξύ των οποίων και υγειονομικοί στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, με συνεχή ρεπορτάζ και δηλώσεις τους στα τηλεοπτικά κανάλια…

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook