Χανιώτισσα καταγγέλλει πως δεν την άφησαν να κάνει rapid test – Τι απαντάει ο υπεύθυνος των ΚΟΜΥ

χανιώτισσα-καταγγέλλει-πως-δεν-την-άφ-1252413

Στην καταγγελία ότι, ενώ προσήλθε την Πέμπτη στον χώρο του δημαρχείου Χανίων για να κάνει το rapid test περίπου στις 16:40 και βρήκε τις πόρτες κλειστές, αν και το επίσημο πρόγραμμα του ΕΟΔΥ αναφέρει ότι τα τεστ διεξάγονται ως τις 17:00, προχώρησε Χανιώτισσα στο zarpanews.gr.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στην είσοδο της είπαν ότι δεν μπορεί να μπει γιατί ήταν κλειστά και πως το προσωπικό που κάνει τα τεστ θα πρέπει να σχολάσει. Η ίδια αναρωτήθηκε γιατί δεν τηρείται το πρόγραμμα και τι πρέπει να κάνει αν θέλει να ελεγχθεί μήπως είναι ύποπτο κρούσμα.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον επικεφαλής των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανο Ντουκάκη ρωτώντας τί ακριβώς έχει συμβεί. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι πράγματι, οι πόρτες έκλεισαν νωρίτερα, επισήμανε όμως ότι δεν είναι δυνατόν το προσωπικό να δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ:

«Ο ΕΟΔΥ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετήσει τον κόσμο, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Κανείς δεν φεύγει στις 5 το απόγευμα. Χθες τα παιδιά έφυγαν από εκεί στις 9 παρά 10 το βράδυ. Μόνο τις δειγματοληψίες τις τελείωσαν στις 18:30. Αυτή η κατάσταση είναι καθημερινό φαινόμενο. Κάνουμε τεστ επτά μέρες τη βδομάδα στο δημαρχείο, πηγαίνουμε σε απομακρυσμένα χωριά. Έχουμε φτάσει να κάνουμε περίπου 700 τεστ κάθε μέρα και όλα αυτά τα κάνει μια μικρή ομάδα 9 ατόμων. Και γι’ αυτό ζητάμε την κατανόηση του κόσμου.»

Στην περίπτωση αυτή, ίσως να ήταν καλύτερο ο ΕΟΔΥ να προσαρμόσει το ωράριο, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται τέτοιες προστριβές. Γιατί από τη μια υπάρχει ο πολίτης που έχει ενημερωθεί επίσημα ότι τα τεστ γίνονται ως τις 17:00 και ίσως να μην μπορεί να έρθει σε άλλη ώρα λόγω δουλειάς, ενώ από την άλλη υπάρχουν οι λιγοστοί εργαζόμενοι των ΚΟΜΥ που διεκπεραιώνουν πολύ μεγάλο έργο μήνες τώρα και δεν γίνεται να δουλεύουν ασταμάτητα υπερωρίες.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιώτισσα καταγγέλλει πως δεν την άφησαν να κάνει rapid test – Τι απαντάει ο υπεύθυνος των ΚΟΜΥ

  1. Το να πηγαίνει κάποιος σε μία υπηρεσία με τέτοια κόπωση στο παρα πέντε, να υπάρχει μια δικαιολογία αληθινή και ειλικρινέστατη και να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο , τιμωρητικό και εκδικητικό είναι κάτι που κρίνει τον βαθμό ενσυναίσθησης και εντέλει τον χαρακτήρα του. Φαντάζομαι , τουλάχιστον, αυτός ο κάποιος πρέπει να είναι ένας τέλειος πολίτης που τηρεί κατά γράμμα τους νόμους( στη δουλειά του, στις φιρολογικές του υποχρεώσεις κτλ.)!!! Αμφιβάλλω, αν και πάντα υπάρχει η εξαίρεση!

    1. εισαι τελειως βλαμμενος; οποτε γουσταρει θα παει, οκταωρο πρεπει να δουλευουνε, 9 με 5, τι δεν καταλαβαινεις κουτοπονηρε; εξαιτιας εσενα και των ομοιων σου που τα φορτωνετε στον κοκορα και παιρνετε αδεια απο τη σημαια λαμογια, παει κατε διαολου αυτη η χωρα.

    2. Ποτέ δεν αμφέβαλλε κάποιος για τον φόρτο εργασίας των ανθρώπων αυτών. Εδώ όμως πρόκειται ξεκάθαρα για λάθος του ΕΟΔΥ. Ας βγάλει μια ανακοίνωση ότι τα τεστ διενεργούνται μέχρι 16.30, σεβόμενος παράλληλα την κούραση των εργαζομένων του. Απλά πράγματα.

  2. γιατι να μην παει; εκεινη την ωρα μπορουσε η γυναικα! Το γραφουνε ξεκαθαρα, 9πμ με 5μμ! Θα τρελαθουμε τελειως; Τι σοφιστιες ειναι αυτες;;; Τι… παραλογη «λογικη» ειναι αυτη;;;
    9 με 5, κανονικο οκταωρο! ποιος τους ειπε να δουλευουν «λεει» μεχρι τις 10παρα;;; κακο του κεφαλιου τους! λαθος τους! κι επειδη αυτοι οποτε γουσταρουνε καθονται παραπανω, αυτο σημαινει οτι τωρα θα αρχισουν τις κοπάνες πριν το σχολασμα; Πατε καλα ρε; Διωξατε πιθανο κρουσμα πριν τη ληξη της βαρδιας σας με οτι ευθυνες συνεπαγεται αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πειθαρχικο ΑΜΕΣΑ!!! που ειναι το καθαρματακι ο Αδωνις να κανει ντου τωρα;;;; Αλητεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook