Χανιώτισσα καρκινοπαθής στέλνει μηνύματα δύναμης κι ελπίδας από τον αέρα – Πτήση για καλό σκοπό | Video + Photos

Μηνύματα δύναμης, ελπίδας κι αισιοδοξίας θέλησε να στείλει μια Χανιώτισσα καρκινοπαθής με έναν εντελώς διαφορετικό αλλά εντυπωσιακό τρόπο, με το να κάνει πτήση με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο.

Μια Χανιώτισσα με έντονη εθελοντική δραστηριότητα

Πρόκειται για την κ. Μαρία Λαϊνάκη Γκίκα, η οποία για πολλά χρόνια ήταν εθελόντρια στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων “Άγιος Ιωάννης” και σήμερα αποτελεί μέλος του παραρτήματος Χανίων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η κ. Λαϊνάκη, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον περασμένο χρόνο, αφού ξεπέρασε την ασθένειά της, θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που πάσχουν, μέσω μιας πτήσης αγάπης και φιλίας, όπως η ίδια την χαρακτηρίζει και την οποία προγραμμάτισε με μια στενή της φίλη. Σχετικά με την απόφαση να «πετάξει» για καλό σκοπό, η κ. Λαϊνάκη δήλωσε πως «κανείς από την οικογένειά μου και τους φίλους μου δεν γνώριζε ότι θα πήγαινα να κάνω αυτή την πτήση. Ήθελα να είναι μια έκπληξη για καλό σκοπό».

«Αυτή την πτήση αγάπης και φιλίας την αφιερώνω στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία του παραρτήματος Χανίων και δεσμεύομαι όσο χτυπάει ακόμα η καρδιά μου να βοηθάω στηρίζοντας ψυχολογικά τα άτομα που νοσούν και βιώνουν ότι βίωσα και γω όλο το 2021 και να μη χάνουν τις ελπίδες τους γιατί μέσα από αυτή την εμπειρία με τη τεράστια απώλεια δυνάμεων υπάρχουν και οι ψυχικές, που αυτές δε μπορεί κανείς να μας τις αφαιρέσει…

Πίστη στο Θεό και τον εαυτό μας κι όλα περνάνε !!!

Με όλη μου την αγάπη μείνε δυνατός – δυνατή !!! »

Η κ.Λαϊνάκη με φανερή δίψα για την ζωή, στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας κι ελπίδας σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο και σίγουρα αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω και το ίδιο συστήνει να κάνουν όλοι, οποίο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουν.

Το θάρρος, η πίστη και η τόλμη σίγουρα κάνουν μια δύσκολη κατάσταση να περάσει λιγότερο ανώδυνα…

Δείτε βίντεο με την Μαρία Λαϊνακη να κάνει πτήση με παραπέντε.

zarpanews.gr – Άννα Παπακωνσταντίνου

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ