Χανιώτης τερματοφύλακας διαπρέπει στις ΗΠΑ – Σώζει πέναλτι και ξεσηκώνει το κοινό | Video

χανιώτης-τερματοφύλακας-διαπρέπει-σ-1318089

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας τα κατάφερε και στέφθηκε πρωταθλητής στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και μάλιστα ως το πρόσωπο του τελικού!

Απίστευτες στιγμές για τον Χανιώτη τερματοφύλακα Δημήτρη Σκουμπάκη ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ στην Περιφέρεια που βρίσκεται το Πανεπιστήμιο του, καθώς η ομάδα του οι LIU Sharks επικράτησαν στο τελικό στην διαδικασία των πέναλτι επί του St.Francis Brooklyn με 6-5.

Ο Σκουμπάκης απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι των St.Francis Brooklyn κι έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του με το κόσμο να ξεσπά σε απίστευτα πανηγύρια και τους ένθερμους υποστηριχτές της ομάδας να πηδούν από τις κερκίδες για να τον αγκαλιάσουν.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας απέδειξε έτσι ότι μόνο τυχαία δεν αναδείχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Άλλωστε και πριν την διαδικασία των πέναλτι ο Σκουμπάκης πραγματοποίησε εφτά σωτήριες αποκρούσεις και κράτησε την ομάδα του ζωντανή οδηγώντας την στην ρουλέτα όπου επίσης ανέλαβε δράση

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σκουμπάκης και στον ημιτελικό πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση καθώς κι εκεί στην διαδικασία των πέναλτι ήταν πρωταγωνιστής.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σκουμπάκης ανέφερε: “Αισθάνομαι ότι το χρωστάω αυτό στην ομάδα μου. Την περασμένη σεζόν, έχασα ένα πέναλτι και τους απογοήτευσα. Νιώθω τόσο χαρούμενος, αλλά η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει”.

Η ομάδα του Δημήτρη Σκουμπάκη κέρδισε την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα του NCAA όπου θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρειά τους.

sportcaster.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook