Χανιώτης πέρασε κορονοϊό χωρίς συμπτώματα, αλλά είναι υποχρεωμένος να κάνει το εμβόλιο για να πάρει το Green Pass | Photo

χανιώτης-πέρασε-κορονοϊό-χωρίς-συμπτ-1269158

Γίνεται να έχεις περάσει κορονοϊό, αλλά να αντιμετωπίζεσαι ως άλλος ένας ανεμβολίαστος χωρίς ανοσία; Και όμως, υπάρχει μία κατηγορία συμπολιτών μας που έχει μεν ανοσία, όμως, είναι αναγκασμένοι να κάνουν το εμβόλιο, ώστε να αποκτήσουν το περιβόητο Green Pass.

Όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr ένας Χανιώτης, πέρασε την Covid19 χωρίς να εμφανίσει συμπτώματα, κάτι που συνειδητοποίησε όταν έκανε τεστ αντισωμάτων σε ιδιωτικό μικροβιολογικό ιατρείο λίγο καιρό αργότερα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για αντισώματα του κορονοϊού ήταν παραπάνω από ξεκάθαρα, αφού το όριο είναι στα 50 και ο άνδρας είχε πάνω από 1000:

Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, υπήρξε η διαπίστωση ότι δεν δικαιούται πιστοποιητικό που να αναγράφει οτι έχει περάσει κορονοϊό, αφού δεν τον δήλωσε εκείνη την περίοδο (προφανώς και δεν το ήξερε, αφού ήταν ασυμπτωματικός).

Σύμφωνα με τις επίσημες πηγές και το ΦΕΚ που έχει εκδοθεί επί του θέματος, όταν δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία της νόσησης του ασθενή με κορονοϊό, είναι άγνωστη κατά συνέπεια και η περίοδος ανοσίας του, οπότε συστήνεται να γίνει εμβολιασμός…

Όσο για το έγγραφο που αποδεικνύει οτι ο 35χρονος έχει αντισώματα, είναι πρακτικα… άχρηστο, αφού δεν μπορεί να τον βοηθήσει σε καμία περίσταση, όσον αφορά τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το συμπέρασμα είναι οτι υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα κι αν έχεις ανοσία με αποδείξεις, θα πρέπει να κάνεις το εμβόλιο για… επιπλέον επιβεβαίωση.

zarpanews.gr

17 thoughts on “Χανιώτης πέρασε κορονοϊό χωρίς συμπτώματα, αλλά είναι υποχρεωμένος να κάνει το εμβόλιο για να πάρει το Green Pass | Photo

    1. εισαι τοσο ηλιθιος που δεν ξερεις βλαμμενο αποβασμα οτι ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να εμβολιαστει με τοσα αντισωματα ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ επικινδυνε ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!! Βρωμερο βλημα της κοινωνιας που πανω στην μαλακυνση του γκεφαλου σου στηριζεται ο Μιζοτακης για να τσεπωσει απο την μεγαλη μπιζνα!!!

  1. Τι πάει να πει έχεις αντισώματα, τι και αν πέρασες covid -19?? Εμβόλιο θα κάνεις – είναι μεγάλη η προμήθεια για να χαθεί!
    Την πάτησε ο Αβραμόπουλος, δεν απείλησε και δεν φόβισαι σωστά και (Ν)Δημοκρατικά – δεν τα είχαν πάρει και οι δημοσιογράφοι, την προηγούμενη φορά και πήρε ένα …. μύδι. (αν θυμάστε!!)

  2. Αυτά είναι τα παράλογα. Ξέρω άνθρωπο που έκανε 1η δόση και παραλίγο να πεθάνει. είχε νοσήσει αλλά επειδη το διάστημα είχε περάσει εμβολιάστηκε με το παραπάνω αποτέλεσμα.

  3. αν αυτος ο … (βαζει ο καθεις οτι θελει) νοιαζοταν, θα μας εβαζε υποχρεωτικα και δωρεαν να κανουμε ΟΛΟΙ τεστ αντισωματων!!! ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ επικινδυνο να εχεις φυσικα αντισωματα και να εμβολιαστεις!!! ειναι σαν να ριχνεις ατομικη βομβα στο ανοσοποιητικο σου.

  4. Και εγω ξερω καποιον που πεθανε απο το εμβολιο. Καθως πηγαινε στο κεντρο υγειας να κανει την 2η δοση, τρακαρε και σκοτωθηκε. Αρα? Απο το εμβολιο δε πεθανε?

    1. Αυτό να το πείτε στην οικογένεια της 42χρονης που άφησε 3 παιδιά ανήλικα. τουλάχιστον σεβαστείτε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω εμβολίου, έστω και μικρό ποσοστό.

  5. Το ίδιο πρόβλημα έχω. Με διαφορά, που μας αρνήθηκαν να κάνουν τεστ επειδή δεν είχαμε σοβαρά συμπτώματα. Έχουν περάσει τώρα 9 μήνες, και τεστ αντισωματων δείχνει ακόμα υψηλό ποσοστό αντισωμάτων…αλλα πιστοποιητικό δεν σου δίνουν..

  6. Εδώ ρε ζαρπα μόνο στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστει κοντά 6 εκ άνθρωποι… Έχουν πεθανει χιλιάδες από τον κορωνοιο και υπάρχουν ακόμα αμόρφωτα ανθρωπάκια που είναι κατά του εμβολίου (Οχι κατά του υποχρεωτικου εμβολιασμού,αυτο είναι άλλο κεφάλαιο). Οι ίδιοι επιστήμονες που περυσι έλεγαν ότι δεν υπάρχει ιός, ενώ κάποιοι αθεόφοβοι ακόμα το λένε…

  7. Και να του αναγνώριζαν τη νόσηση, θα έκανε τουλάχιστον μία δόση εμβολίου. Αντένδειξη υπάρχει στην ενεργή νόσηση, όχι μήνες μετά. Καλύτερα για εκείνον να εμβολιαστεί, ακόμα και διπλή δόση. Όποιος δεν εμβολιάζεται για να τη «σπάσει» στην κυβέρνηση κάνει έγκλημα στον εαυτό του και τους γύρω του.

  8. Αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να λυθεί. Οταν κάποιος νοσήσει και το δηλώσει στην ιστοσελίδα των selftest έχει και τεστ αντισωμάτων γιατί να μη μπορεί να πάρει το πιστοποιητικό. Αλλά και αυτοί που δεν έχουν συμπτώματα και δεν το το δηλώσουν αλλά έχουν τεστ αντισωμάτων επίσης το δικαιούνται.
    Οσοι κολλήσουν κορωνοϊό κοιτάζουν που θα κρυφτούν να αναρώσουν και να μην κολήσουν τους υπάλοιπους του σπιτιού και τον περίγυρο. Δεν ψάχνουν γύρω γύρω να κάνουν μοριακό τεστ εφόσον κάνουν το selftest και έχει βγεί θετικό. Ελεος δηλαδή. Εχουμε κουφαθεί να ακούμε να προσέχουμε τον ευατό μας και τους άλλους. Και ακολουθώντας τις οδηγίες όταν νοσεί κάποιος κάθεται στο σπίτι του κλειδωμένος και αμπαρωμένος για να μην κολήσει τους υπόλοιπους.
    Το τεστ αντισωμάτων σε κάθε περίπτωση πρέπει να θεωρηθεί ένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο νόσησης και τεκμηριο για απόκτηση πιστοποιητικού.

  9. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει νοσήσει και να ήταν ασυμπτωματικός και παρόλα αυτά να πήγε και να εμβολιάστηκε σαν όλους τους άλλους.. Απλά ο Χανιώτης επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί κάνει τα τεστ αντισωμάτων για να το αποφύγει.. Βρήκαμε τώρα.. δεν πιάσανε τα τσιπακια, τα 5g και βρήκαμε τα αντισώματα τώρα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook