Χανιώτης Πανελλήνιος πρωταθλητής σαρώνει και στις Πανελλαδικές και περνάει Ιατρική | Photos

23Τη μεγάλη του επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και την πρωτιά του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που κέρδισε πριν λίγο καιρό στην Αθήνα.

Ο Χανιώτης μαθητής Κυριάκος Τζανάκης, είναι στους επιτυχόντες που θα μπει στην Ιατρική σχολή και μετά την επίσημη ανακοίνωση των βάσεων, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Εφήβων της Τοιχοσφαίρισης (squash) για το 2019.

Ο Κυριάκος περνάει με το σύστημα της γενικής σειράς στην Αλεξανδρούπολη, αλλά με τη διάκρισή του στο Πανελλήνιο θα χρησιμοποιήσει τα επιπλέον μόρια για να μπει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

“Είχα έναν στόχο και δούλευα συστηματικά για να τον πετύχω. Εκεί με βοήθησε ο αθλητισμός, παρότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς τον ελάτωσσα: να μην εγκαταλείπω τον στόχο μου και να έχω υπομονή και ψυχραιμία για να πετύχω” δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός Χανιώτης αθλητής στο zarpanews.gr

Επόμενοι στόχοι για τον Κυριάκο η είσοδος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών του Squash, αλλά φυσικά να τελειώσει με τον καλύτερο βαθμό την Ιατρική.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] «Είχα έναν στόχο και δούλευα συστηματικά για να τον πετύχω. Εκεί με βοήθησε ο αθλητισμός, παρότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς τον ελάττωσα: να μην εγκαταλείπω τον στόχο μου και να έχω υπομονή και ψυχραιμία για να πετύχω” δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός Χανιώτης αθλητής στο zarpanews. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ