Χανιώτης ο κορυφαίος ποδηλάτης στην παγκόσμια κατάταξη εφήβων | Photos

χανιώτης-ο-κορυφαίος-ποδηλάτης-στην-π-905822

Από τα… Χανιά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης  εφήβων της διεθνούς ομοσπονδίας ποδηλασίας (UCI) βρίσκεται αυτή την εβδομάδα ο πρωταθλητής του Τάλου AΝΕΚ LINES Κώστας Λιβανός.

Ο νεαρός πρωταθλητής  με τις πρόσφατες διακρίσεις του και τη συλλογή μεταλλίων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας, σκαρφάλωσε με 975 βαθμούς στην πρώτη θέση του κόσμου, όπου μαζί με τους πολύτιμους βαθμούς των συναθλητών του Βασίλη Μαυριγιαννάκη και Ηλία Πατεράκη έκαναν τη «γαλανόλευκη» με 1400 βαθμούς να κυματίζει στο ψηλότερο ιστό.

Επόμενη πρόκληση για τους Χανιώτες Λιβανό Πατεράκη, Μαυριγιαννάκη και Καρατσιβή της Λάρισας το παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, για το οποίο αναχωρούν την Κυριακή 11 Αυγούστου συνοδευόμενοι πάντα από ακούραστος μαέστρος των επιτυχιών προπονητής Παναγιώτης Μαρεντάκης.

Την ίδια μέρα εξάλλου, ένας άλλος αθλητής του χανιώτικου συλλόγου ο Πολυχρόνης Τζωρτζακης αναχωρεί για την Ολλανδία, προκειμένου να κυνηγήσει από 14-18 Αυγούστοπυ μία ακόμη διάκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δρόμου στο Άλκμααρ με την εθνική ομάδα δρόμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook