Χανιώτης ο ιερέας που πυροβολήθηκε στη Γαλλία – Έλληνας φέρεται να είναι ο δράστης

χανιώτης-ο-ιερέας-που-πυροβολήθηκε-στ-1127903

Σοκ προκάλεσε η νέα επίθεση σε ναό της Γαλλίας. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ο ιερέας είχε στο παρελθόν διαφορές με ένα άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης χρησιμοποίησε πριονισμένο κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε -τουλάχιστον- δυο φορές τον ιερέα και διέφυγε.

Ο ιερέας, 52 ετών, κατά τις πρώτες πληροφορίες, εκείνη την ώρα έκλεινε τον ναό. Το όνομά του είναι π. Νικόλαος Κακαβελάκης, και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Ο Θεολόγος και ιστορικός και δίδασκε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο της πόλης, μαθήματα Βυζαντινής Ιστορίας. Διέμενε εδώ και χρόνια στην γαλλική πόλη, με την οικογένειά του.

Ο ιερέας δέχθηκε πυρά από τον δράστη και σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ φέρει τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Όπως αναφέρει η Le Figaro, επικαλούμενη πηγές εξοικειωμένες με το θέμα, ερευνάται ακόμη το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση καθώς ο συγκεκριμένος ιερέας είχε δεχθεί επίθεση στο παρελθόν από έναν πολίτη.

Άτομο από το περιβάλλον του ιερέα δήλωσε στο iefimerida.gr, πως στην συγκεκριμένη επίθεση, δράστης ήταν ένας Έλληνας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook