Χανιώτης νεκρός στο λιμάνι της Σκιάθου – Κατέρρευσε ενώ έκανε ποδήλατο

χανιώτης-νεκρός-στο-λιμάνι-της-σκιάθο-1057083

Την τελευταία του πνοή άφησε στο λιμάνι της Σκιάθου ένας 47χρονος, την ώρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες έκανε ποδήλατο στην περιοχή.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 47χρονος, ονόματι Χρήστος Αγγελίδης, καταγόταν από την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά, ενώ μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέψεις του στο νησί της Σκιάθου δε, ήταν τακτικές, καθώς διατηρούσε προσωπικές υποθέσεις.

Ο Χρήστος Αγγελίδης είχε χάσει και τον αδερφό του στην ηλικία των 43 ετών από καρδιακό επεισόδιο και ο πατέρας του, ενώ ο ίδιος λάμβανε θεραπευτική αγωγή αφού είχε καρδιακά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το skiathoslife.gr, στις 12:20 κλήθηκε το ΕΚΑΒ για νεαρό άνδρα που βρισκόταν αναίσθητος μπροστά σε καφετέρια. O νεαρός άνδρας έκανε ποδήλατο σύμφωνα με πληροφορίες και σε εκείνο το σημείο σταμάτησε να πιει νερό γιατί ένιωσε αδιαθεσία, λίγα λεπτά μετά όμως οι άνθρωποι που ήταν γύρω του, τον είδαν να καταρρέει και κάλεσαν το ΕΚΑΒ

Το ασθενοφόρο με τον Γενικό Ιατρό έφτασε σε 5′ από την κλήση, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα και δόθηκαν οι α’ βοήθειες αλλά ο άτυχος άντρας δεν μπορούσε να συνέλθει.

Στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook