Χανιά | Ζωγράφισαν πήλινα μπολάκια για τα αδέσποτα τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού | Photos

χανιά-ζωγράφισαν-πήλινα-μπολάκια-για-1461228
Φωτογραφίες: Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection

Το Σάββατο 4 Iουνίου το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό τμήμα Χανίων υποδέχτηκε στο οδηγικό του σπίτι την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η προστασία των ζώων, Χανιά» συνοδευόμενη από τον υπέροχο Σέρλοκ.

Η μη κυβερνητική οργάνωση ευχαρίστησε την κ. Έφη Τσεκμέζογλου για τη συνεργασία στην παρουσίαση του πτυχίου «Φίλου των Ζώων» και την ενδιαφέρουσα συνομιλία με αστέρια, πουλιά και οδηγούς. «Αναμένουμε με χαρά την επόμενη συνεργασία μας» αναφέρει το Τοπικό τμήμα Χανίων.

Τα παιδιά ζωγράφισαν πήλινα μπολάκια θέλοντας να δροσίσουν τους αδέσποτους φίλους της πόλης μας, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

«Όσα ζώα και να περιθάλψουν οι εθελοντές, δε θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα αν δεν αποκτήσουμε φιλοζωική κουλτούρα και ενσυναίσθηση. Είναι ηθική μας υποχρέωση να εκπαιδεύσουμε τις νέες γενιές για ένα καλύτερο μέλλον με λιγότερες εγκαταλείψεις κατοικίδιων και περισσότερο σεβασμό σε κάθε μορφής ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Και δεν ξεχνάμε να βάζουμε ένα μπολάκι με νερό έξω από την πόρτα μας» αναφέρει με την σειρά της η Φιλοζωική των Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook