Χανιά | Ζητούν δεσμεύσεις για τις πράξεις εφαρμογής του σχεδίου πόλεως οι κάτοικοι στο Πασακάκι: Κάνουν συνέλευση και καλούν τους υποψηφίους

χανιά-ζητούν-δεσμεύσεις-για-τις-πράξε-812211

Σε εκκρεμότητα παραμένει εδώ και δεκαετίες η κύρωση της πράξης εφαρμογής για το σχέδιο πόλεως στην περιοχή Πασακάκι – Χαρακιά με τους κατοίκους να προχωρούν αύριο σε  Λαϊκή Συνέλευση για την Κύρωση Πράξης Εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Πασακάκι-Χαρακιά με προσκεκλημένους όλους τους υποψηφίους δημάρχους:

«Η Επιτροπή Αγώνα Φορέων και κατοίκων της περιοχής Πασακακίου σας προσκαλεί στη λαϊκή συνέλευση με θέμα την ‘Κύρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Πασακάκι-Χαρακιά’, που θα γίνει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ στο 1ο Δημοτικό Μουρνιών.

Στην συνέλευση θα προσκληθούν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, προκειμένου να ενημερωθούν και τοποθετηθούν για το πρόβλημα της περιοχής μας.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από εκπροσώπους της Δ.Κ. Μουρνιών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των: του 1ου και 4ου Νηπιαγωγείου Μουρνιών και του 1ου Δημοτικού Μουρνιών, των σχολείων: 1ου και 4ου Νηπιαγωγείου Μουρνιών και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών, της Ενορίας Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, του Α.Π.Σ. Ίκαρος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πασακακίου-Χαρακιάς.»

αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook