Χανιά | Υποτροφία στον Αλέξανδρο Κάχρη από τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”

χανιά-υποτροφία-στον-αλέξανδρο-κάχρη-1107711

Σε μια εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, η οποία χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της Σχολής, προχώρησαν τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”. Πρόκειται για υποτροφία η οποία πιστώθηκε στον Αλέξανδρο Κάχρη ως επιστέγασμα της αξιέπαινης αγωνιστικής του προσπάθειας και της μεγάλης προοπτικής που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Ο 17χρονος Κάχρης ξεκινά έτσι τη νέα σχολική χρονιά με υποτροφία από τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”, οπότε και θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει το πρόγραμμα προετοιμασίας του ως μέλος άλλωστε της προ-Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης, διεκδικώντας μεταξύ άλλων έναν πολύ μεγάλο στόχο, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”, όχι μόνο δημιουργούν άριστους μαθητές και μελλοντικούς φοιτητές, αλλά έχουν πάντα το βλέμμα τους στραμμένο στην κοινωνία, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για το σύνολο.

Μία τέτοια αφορά και τον Αλεξ. Κάχρη, με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων να ευχαριστεί θερμά τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου” για την υποτροφία στον Χανιώτη πρωταθλητή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook