Χανιά | Υποψήφιος πρόεδρος στον ΝΟΧ ο Δημήτρης Λειψάκης – Γιατί κατεβαίνει στις εκλογές

Εκλογές νέας διοίκησης είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και σήμερα έγινε γνωστή η πρώτη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου.

Ο Δημήτρης Λειψάκης, δημοτικός σύμβουλος Χανίων επί σειρά ετών, ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χανίων επί δημαρχίας Γιώργου Τζανακάκη αλλά και επί δημαρχίας Μανώλη Σκουλάκη, κατέθεσε την Τρίτη την υποψηφιότητά του για πρόεδρος στο ιστορικό αθλητικό σωματείο.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, ο κ. Λειψάκης εξήγησε πώς έφτασε στο σημείο να λάβει αυτή την απόφαση:

“Στο κολυμβητήριο είμαι εδώ και 27 χρόνια. Και τα τέσσερα παιδιά μου έχουν περάσει από εδώ. Ο μικρότερος γιος μου, ο Σεμπάστιαν, ήρθε στο πόλο του ΝΟΧ από 4 ετών και τώρα είναι 26. Ταυτόχρονα όμως έχω αντιμετωπίσει ζητήματα του Ομίλου και εκ των έσω, καθώς ήμουν εκπρόσωπος του Δήμου Χανίων στο συμβούλιο του ΝΟΧ επί σειρά ετών. Είναι πράγματα που μόνο ξένα δεν είναι για μένα”, ανέφερε ο κ. Λειψάκης.

“Το μεγαλύτερο θέμα για τον Όμιλο σήμερα είναι το ζήτημα των εγκαταστάσεων. Η νυν διοίκηση έχει δρομολογήσει εξελίξεις, στόχος είναι να τελειώσουν χωρίς απρόοπτα. Θέλω να μπορεί ο ΝΟΧ να λειτουργεί απρόσκοπτα, να συνεχίσει να προσφέρει ακόμα περισσότερο στην Χανιώτικη κοινωνία και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση. Και θεωρώ πως, όποιοι και να είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου, για μένα δεν θα είναι αντίπαλοι αλλά συναγωνιστές, για το καλό του ΝΟΧ και όλων των ανθρώπων του.”

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί άλλη υποψηφιότητα.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί είναι ψώνιο
    Γιατί μια ζωή ήταν στη χαιρετουρα
    Γιατί θέλουν πάντα κάπως να φαίνονται
    Κ πολλά άλλα
    Και τα Χανιά μας πάνε κατά διαόλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ