Χανιά | Υποψήφια με την Νάνσυ Αγγελάκη η Μαριάννα Ρουμπεδάκη

χανιά-υποψήφια-με-την-νάνσυ-αγγελάκη-η-831612

Μαζί με την Νάνσυ Αγγελάκη και το συνδυασμό  «Μαζί για τα Χανιά», στις επερχόμενες εκλογές για το δήμο Χανίων και η κα Μαριάννα Ρουμπεδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόσκληση της Υποψηφίας Δημάρχου Χανίων, Νάνσυς Αγγελάκη, να συμπορευτούμε στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Χανίων, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη «Μαζί για τα Χανιά».

Συνοδοιπόροι σε έναν αγώνα, με αντίπαλο τα προβλήματα του Δήμου μας, που ζητούν λύσεις. Για να μην συνεχίσουμε να μένουμε θεατές και αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά να μπούμε μπροστά στην ανάπτυξη του Δήμου μας, ως πολίτες που διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε, κερδίζουμε.

Η Νάνσυ Αγγελάκη, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής της πορείας, από τις θέσεις ευθύνης όπου υπηρέτησε, ότι διαθέτει τον δυναμισμό, το όραμα, τον σχεδιασμό, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, που μετριέται με έργα και πράξεις και όχι με λόγια.

Με σεβασμό πάντα απέναντι στον Άνθρωπο και στις ανάγκες του. Με τις προτάσεις της, μέσα από τον διάλογο και την συνεργασία, για μια ισόρροπη ανάπτυξη απ’ακρη σ’άκρη του Δήμου Χανίων.

Μα πάνω από όλα με την ευαισθησία της Γυναικείας ματιάς.

Οι γυναίκες αποδεικνύουμε σε κάθε περίπτωση ότι τα καταφέρνουμε σε όλα τα επίπεδα, σε όλους μας τους ρόλους. Ας μπούμε λοιπόν μπροστά.

Για ένα νέο ξεκίνημα για τον Δήμο Χανίων, Για τον Δήμο της καρδιάς μας. »

Η Μαριάννα Ρουμπεδάκη είναι νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, είναι Εκπαιδεύτρια ενηλίκων και ολοκληρώνει το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (MSc) «Προηγμένης Κλινικής Πρακτικής» του ΑΤΕΙ Κρήτης.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook