Χανιά | Υπό εγκατάλειψη παιδική χαρά στα Νεροκούρου | Photos

χανιά-υπό-εγκατάλειψη-παιδική-χαρά-στ-1107541

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει παιδική χαρά δίπλα στο γήπεδο των Νεροκούρου, στα Χανιά. Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστρια του zarpanews.gr, φαίνονται λεπτομέρειες, όπως μια κούνια που λείπει, τα παγκάκια που έχουν στραβώσει, μια σιδεροκατασκευή που βρίσκεται εκεί και σκουριάζει και τέρματα ποδοσφαίρου που δεν χρησιμοποιούνται.

Η αναγνώστρια αναφέρει ότι στην περιοχή ζουν περίπου 100 παιδιά, αλλά υπάρχει διαθέσιμη μόνο αυτή η παιδική χαρά.  Την χαρακτήρισε επικίνδυνη, ενώ υποστηρίζει ότι οι κάτοικοι έχουν κατά καιρούς ακούσει πολλές υποσχέσεις, αλλά δεν έχει γίνει καμία εργασία αποκατάστασης.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, Γιώργο Ξανθουδάκη, ο οποίος υποσχέθηκε να σταλεί άμεσα συνεργείο για να ελέγξει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παιδική χαρά. Τόνισε όμως ταυτόχρονα, ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά  δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στο συγκεκριμένο σημείο, και ότι παραμένει μονάχα μέχρι να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη δημιουργία νέου χώρου για τα παιδιά. Η μελέτη αυτή όμως, δεν αναμένεται να υπάρξει σύντομα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστρια:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook