Χανιά | Υπερκαλύφθηκε η ανάγκη για αίμα στον 37χρονο τραυματία του τροχαίου στο Καλαμάκι

χανιά-υπερκαλύφθηκε-η-ανάγκη-για-αίμα-1471119

Υπερκαλύφθηκε η ανάγκη για αίμα στον 37χρονο, που τα ξημερώματα του Σαββάτου χτύπησε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο Καλαμάκι. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική καθώς μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν περίπου 45 φιάλες αίμα (δείτε εδώ).

Ο τραυματίας, λίγες ώρες μετά το τροχαίο υποβλήθηκε σε εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο και ακρωτηριάστηκε από τον μηρό ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων (δείτε εδώ).

«Χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε μεγάλη ευαισθησία. Πάει στο νοσοκομείο και δίνει συνέχεια αίμα. Δεν χρειάζεται όμως να χτυπήσει κάποιος συνάνθρωπός μας και να τρέχουμε τότε όλοι μαζί» είπε πρόεδρος του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Χανίων Δέσποινα Ροδουσάκη, η οποία επεσήμανε πως η ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο Χανίων είναι μεγάλη.

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Κοινότητας Χανίων – Παράρτημα Ρομά Σούδας (παλιό Δημαρχείο Σούδας, έναντι υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας) με σύνθημα «10 λεπτά αρκούν!».

Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου από τον εμπορικό σύλλογο Χανίων σε συνεργασία με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του νοσοκομείου Χανίων, στο ΕΒΕΧ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook