Χανιά | Υπεγράφη Σύμβαση Έργου 234.000 ευρώ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πλατανιά

χανιά-υπεγράφη-σύμβαση-έργου-234-000-ευρώ-σ-949700

Έπεσαν την Πέμπτη οι υπογραφές στη Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΟΛΕΜΑΡΧΙΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 234.000,00 € με Φ.Π.Α., μεταξύ του Δήμου Πλατανιά με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας του Έργου «Κ/ΞΙΑΣ ΛΥΚΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ – ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο

Ο Δήμος Πλατανιά σας γνωρίζει ότι, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, υπογράφηκε η Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΟΛΕΜΑΡΧΙΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 234.000,00 € με Φ.Π.Α., μεταξύ του Δήμου Πλατανιά με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας του Έργου «Κ/ΞΙΑΣ ΛΥΚΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ – ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ».

Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΕΠ 002 Περιφέρεια Κρήτης με Κ.Α. 2014ΕΠ00200007 και είναι εγγεγραμμένο στο τακτικό τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2019 .

Το έργο αφορά εργασίες για την αποπεράτωση του ισόγειου κτιρίου Πολλαπλών Χρήσεων στην Τ.Κ. Πολεμαρχίου, καθώς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου αυτού, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Υπεγράφη Σύμβαση Έργου 234.000 ευρώ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πλατανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook