Χανιά | Υλοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πλατανιά

χανιά-υλοποιήθηκε-με-επιτυχία-και-φέτ-730096

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων και την Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, υλοποίησε για την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020, το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Συνολικά 4 μαθητές, οι οικογένειες των οποίων βρίσκονται αντιμέτωπες με δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας και 2 μαθητές λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθήματα της Α΄ τάξης Λυκείου.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Μαλανδράκης Ιωάννης, ευχαριστεί θερμά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων, κ Χρήστο Σωτηρόπουλο, καθώς και τα συνεργαζόμενα φροντιστήρια, μέλη του συλλόγου, που για 4η συνεχόμενη χρονιά βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μέσα από την ενεργή συμβολή και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο της Ένωσης Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, κα Μυγιάκη Αφροδίτη και τα φροντιστήρια μέλη της Ένωσης, που έδωσαν φέτος την ευκαιρία σε μαθητές, Α’ και Β’ τάξης Γενικού Λυκείου, να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες εκπαιδευτικής αρωγής.

Σκοπός της συνεργασίας, είναι η δημιουργία ενός πλέγματος Κοινωνικής Αρωγής και Προστασίας μέσω του οποίου καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες των οικονομικά αδύναμων μαθητών της περιοχής του Δήμου Πλατανιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook