Χανιά | Υιοθετήθηκε το γατάκι που δέχθηκε σφαίρα – Αναζητείται ο δράστης | Video + Photos

χανιά-υιοθετήθηκε-το-γατάκι-που-δέχθη-1571046

Με μια σφαίρα καρφωμένη στην σπονδυλική στήλη και παράλυση στα κάτω άκρα, ύστερα από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο μόλις 5 μηνών γάτος στο κέντρο της πόλης των Χανίων, βρήκε αμέσως μια ζεστή αγκαλιά (δείτε ΕΔΩ).

Το γατάκι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο, ζωντανό μεν, αλλά εξουθενωμένο και ανήμπορο να περπατήσει. Η πρώτη σκέψη όλων ήταν πως είχε χτυπηθεί σε τροχαίο, ωσότου ο κτηνίατρος, στον οποίο μεταφέρθηκε, είδε τις ακτινογραφίες και έμειναν όλοι άφωνοι.

Ο 5μηνών Bullet έχει μια σφαίρα καρφωμένη στην σπονδυλική στήλη (σπόνδυλος Θ8) που του έχει παραλύσει τα πίσω πόδια και του έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο ουρολογικό του, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Η προστασία των ζώων».

Αναζητούν τον δράστη

Η Φιλοζωική των Χανίων, που εντόπισε και το χτυπημένο από αεροβόλο γάτο, έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες, για να εντοπίσει τον ασυνείδητο που μέσα στο κέντρο της πόλης «άνοιξε πυρ» κατά μιας 5 μόλις μηνών ψυχής.

Ήδη, συγκεντρώνεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στο πολυσύχναστο σημείο και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την δίωξη του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook