Χανιά | Ξεσηκωμός από το ΚΚΕ για τους Αμερικάνους του George Bush μετά τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης

χανιά-ξεσηκωμός-από-το-κκε-για-τους-αμ-1646828

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στα επεισόδια των Αμερικάνων από την έλευση του αεροπλανοφόρου “G. Bush” στα Χανιά, εξέδωσε το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται στο περιστατικό μέθης, το οποίο είχε αναδείξει το zarpanews.gr (δείτε ΕΔΩ), το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Αναλυτικά, τα όσα επισημαίνει το ΚΚΕ:

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της έλευσης του αεροπλανοφόρου “G. Bush” και των 6.000 αμερικανονατοϊκών άρχισαν και τα πρώτα επεισόδια!

Μεθυσμένος Αμερικανός εισέβαλε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, την ώρα που προπονούνταν δεκάδες παιδιά και νέοι, ξερνούσε εδώ κι εκεί, ενώ χτύπησε και μια γυναίκα που βρέθηκε στον δρόμο του, πέφτοντας πάνω της. Παράλληλα, στο κέντρο της πόλης επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους Αμερικάνους, ενώ το βράδυ επίσης μεθυσμένοι στρατιώτες γέμισαν το λιμάνι και πάλι ξερνώντας και τρεκλίζοντας εδώ κι εκεί, πέφτοντας πάνω σε «ατυχείς» περαστικούς, ξεκινώντας καυγάδες μεταξύ τους.

Και δε σταμάτησαν εκεί! Αμερικανοί στρατιώτες έπαιρναν τη δόση τους σε κοινή θέα στο κέντρο της πόλης, ενώ με περίσσιο θράσος Αμερικανός στρατιώτης άρχισε στις μπουνιές γυναίκα που παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά τους!

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες λαού βρίσκονται στους δρόμους, με αφορμή το τραγικό έγκλημα στα Τέμπη, απαιτώντας να μη συγκαλυφθεί, να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, την ώρα που όλη η χώρα πενθεί τους δεκάδες νεκρούς της, στα Χανιά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους αμερικανατοϊκούς σχεδιασμούς και την «αναψυχή» των Αμερικάνων, που μετατρέπουν την πόλη μας σε Τρούμπα!

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, διοργανώνεται φιέστα την Κυριακή στο αεροπλανοφόρο με καλεσμένους Χανιώτες βουλευτές και Περιφερειακούς Συμβούλους. Έχουν τεράστια ευθύνη κυβέρνηση, περιφερειακή και δημοτική αρχή. Να τους μαζέψουν ΤΩΡΑ!

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί τον χανιώτικο λαό να καταδικάσει την έλευση του αεροπλανοφόρου και την τραμπούκικη συμπεριφορά των Αμερικάνων κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους στην πόλη μας. Καλούμε τον Χανιώτικο λαό να οργανώσει την πάλη του απέναντι σε ένα κράτος εχθρικό για τα συμφέροντά του, που δε διστάζει να δολοφονεί νέους στα τρένα στο βωμό του κέρδους, που δεν παίρνει κανένα μέτρο για την υγεία, την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών και του λαού μας, γιατί «κοστίζουν», που δε διστάζει να μετατρέπει την πόλη μας σε Τρούμπα, προκειμένου να συμμετέχει η χώρα στους πολεμικούς αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς και στο ματοκύλισμα άλλων λαών.

Ως εδώ! Τώρα το κράτος, η κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Να αδειάσει η πόλη από τη μπόχα των Αμερικάνων και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους!

Τα ματωμένα δολάρια δεν μπορούν να εξαγοράσουν ούτε τη σιωπή, ούτε την ανοχή του χανιώτικου λαού. Να φύγουν τώρα! Είναι ανεπιθύμητοι!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook