Χανιά | Ξένοι επισκέπτες απορούν με την κατάσταση στην οδό Κυδωνίας – «Τι είναι αυτά τα αίσχη;»

χανιά-ξένοι-επισκέπτες-απορούν-με-την-1631420

Η άσχημη πλευρά μίας όμορφης πόλης… Τα υβριστικά γράφιτι σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, όπως σε τοίχους και τζαμαρίες καταστημάτων δημιουργούν μία αποκρουστική εικόνα τόσο στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες των Χανίων.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα με έναν Αμερικάνο, ο οποίος σχολίασε την εικόνα που επικρατεί στην οδό Κυδωνίας. Όπως μετέφερε στο zarpanews.gr ιδιοκτήτης επιχείρησης στη περιοχή:

«Πριν από λίγες ημέρες, Αμερικάνος ήρθε στο μαγαζί και είπε «Τι είναι αυτά τα αίσχη;». Ντράπηκα που το είπε αυτό για την πόλη μας κι συνεχώς βλέπω κόσμο να τα φωτογραφίζει».

Ο ίδιος, πρόσθεσε πως «Τα μαγαζιά αυτά είναι κλειστά χρόνια. Είναι ένα χάλι, αλλά τώρα πολιόγινε. Όλη η γειτονιά εδώ είναι σε άσχημη κατάσταση. Κάποιοι ζητούν να ενοικιάσουν τα καταστήματα αλλά οι ιδιώτες δεν θέλουν. Το δέχομαι, δικό τους είναι, αλλά όχι να είναι ένα αίσχος (…) Πρέπει να αναλάβουν ευθυνες. Γύρω απο εμένα ειναι 6 μαγαζιά σε αυτό το χάλι, το ένα χειρότερο από το άλλο. Ας τους υποχρεώσει κάποιος να τα καθαρίσουν και να τα φτιάξουν!

Εμείς οι κάτοικοι και τα γύρω μαγαζιά θα κάνουμε τα στραβά μάτια όπως τα κάνουμε τόσα χρόνια αλλά αυτά σε μια τουριστική περιοχή είναι ντροπή. Κάτι πρέπει να γίνει…» κατέληξε.

3 thoughts on “Χανιά | Ξένοι επισκέπτες απορούν με την κατάσταση στην οδό Κυδωνίας – «Τι είναι αυτά τα αίσχη;»

  1. Τραβα μπρε Μπρουκλη στη χωρα σου που ηρθες εδω να μας κανεις το καμποσο…
    Και πηγαινε κατα Ντιτροιντ μερια να δεις τα δικα σας τα χαλια…
    Που νομιζεις οτι ολα τα χανια ειναι τουριστικη …ατραξιον!!!

  2. Που να οδηγήσει και απο την αρχή της Κισάμου μεχρι το καλαμάκι να φτιάξει τις δισκοκήλες του
    Βέβαια και εσεις πραγματικα δεν εχετε κανει ενα ρεπορταζ γιαυτο το κομματι του δρομου

  3. Τα αίσχη,αρχικαραγκιόζη αμερικάνε,έπρεπε να του πεί ο μαγαζάτορας,βρίσκονται στη χώρα σου,μπαραμπάκο,που έξω από τα μαγαζιά έχουν τσαντιρώσει χιλιάδες άστεγοι και που στο μετρό της Ν.Υ. πέρα από τη βρώμα,υπάρχουν εκατοντάδες σαν κι’ αυτά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook