Χανιά | Ξενοδοχείο κάτω από τα… αστέρια στην πλατεία Τάλω – Θα ασχοληθεί κανείς; | Photos

Πλατεία Τάλω, πίσω από το φρούριο Φιρκά, στο πάρκινγκ.

Προφανώς και δεν φταίνε οι άνθρωποι που δεν έχουν πού αλλού να πάνε και αναγκάζονται να κοιμηθούν στον δρόμο.

Αλλά δεν γίνεται και να μετατρέπεται σε υπαίθριο ξενοδοχείο η πλατεία.

Και όχι, δεν έχει να κάνει με το ότι χτυπάει άσχημα στο μάτι. Στην πραγματικότητα, χτυπάει άσχημα στην καρδιά, αν υπάρχει αυτή βέβαια.

Υπηρεσίες δεν υπάρχουν; Κοινωνικές, μεταναστευτικές, αστυνομικές στην τελική;

Όχι για να τους κλείσουν μέσα, αλλά για δουν τί συμβαίνει και να πράξουν ό,τι προβλέπεται.

Έχουμε και κράτος, υποτίθεται.

Επιτελικό.
zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν είναι ότι “χτυπάει στο μάτι” όπως λέτε, καλό θα είναι ν ασχοληθείτε και μ’ άλλους που κοιμούνται στο δρόμο κι είναι πολλοί και σε διάφορα σημεία της πόλης. Έτσι θα επιβεβαιώσετε κιόλας ότι δε σας πείραξε στο… μάτι. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δε πείθετε για τα συναισθηματικά σας κίνητρα…

  2. Όταν ο εκλεκτός σας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι τους φέρνει στην Κρήτη και μετά που τους κουβαλούσαν με τα πλοία της γραμμής κάνατε κάτι να σιγουρεύτηκε ότι είχαν μέρος να μείνουν η σε αντίθετη περίπτωση να τους εμποδίσετε να αποβιβαστούν στο νησί ? Όχι βέβαια γιατί τότε ήταν όλοι αόρατοι, απλά τώρα που γίναν πολλοί και άρχισαν α γινωντε ορατοί σας πειράζει ! Απλά ζητήσετε από τους τοπικούς άρχοντες και τους βρομιάρηδες πολιτικούς ανθέλληνες μαφιόζους να τους πάρουν πίσω να δείτε πόσο πολύ σας γράφουν, σας σιχαινοντε και σας περιφρονούν ! Οι τζάμπα μαγκιές ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ …..λαμόγια ψηφοφόροι !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ