Χανιά | Ξενάγησε τον Σπίρτζη στο Φραγκοκάστελο ο Πολάκης

χανιά-ξενάγησε-τον-σπίρτζη-στο-φραγκο-835362

Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο υπό αναστήλωση κάστρο του Φραγκοκάστελλου από τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων κ. Ελένη Παπαδοπούλου.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, κατά την επίσκεψη του κ. Σπίρτζη στον Καψοδάσο Σφακίων για να παραστεί στην ομιλία που διοργανώθηκε από τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, θέλησε να επισκεφτεί το ιστορικό κάστρο στο οποίο γίνονται εργασίες αποκατάστασης του.

Μαζί με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό και τον κ. Πολάκη, υπό το φώς του φεγγαριού, έκαναν μια βραδινή περιήγηση στο κάστρο απολαμβάνοντας την πανσέληνο από τον αναστηλωμένο πύργο του. Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, η κ. Παπαδοπούλου με τον κ. Ζερβό και τον αρχιεργάτη της Εφορείας Αρχαιότητων κ. Εμμανουήλ Τσιτσιρίδη, επισκέφτηκαν το Φραγκοκάστελλο προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρόοδο των εργασιών του μνημείου.

Η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε ικανοποιημένη για τις εργασίες που έχουν ήδη πραγματοποίηθεί και δήλωσε ότι τα θετικά αποτελέσματα που έχουν υλοποιηθεί την τελευταία περίοδο σε μνημεία των Σφακίων είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας με τη δημοτική αρχή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook