Χανιά | Ξέμειναν στη στάση οι μαθητές! Τι συνέβη και δεν πέρασε ποτέ το σχολικό λεωφορείο;

χανιά-ξέμειναν-στη-στάση-οι-μαθητές-τ-778433
Φωτογραφία αρχείου

Μάταια περίμεναν στη στάση οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ακρωτηρίου, καθώς το σχολικό λεωφορείο που τους μεταφέρει καθημερινά στο σχολικό συγκρότημα πριν τα Κουνουπιδιανά, δεν πέρασε ποτέ με αποτέλεσμα να ξεμείνουν στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν οι νεαροί μαθητές έμειναν για περισσότερο από μισή ώρα στις στάσεις να περιμένουν το λεωφορείο, ενώ αφού είδαν και απόειδαν, πήραν τον ανηφορικό δρόμο προς τα Κουνουπιδιανά με τα πόδια…

Σε επικοινωνία του zarpanews.gr μετά από παρότρυνση γονέων που με αγωνία ήθελαν να ενημερωθούν γιατί τα παιδιά τους έμειναν στις στάσεις, το γραφείο κίνησης του αστικού ΚΤΕΛ Χανίων που πραγματοποιεί καθημερινά το συγκεκριμένο δρομολόγιο, επιβεβαίωσε απόλυτα το παραπάνω περιστατικό.

Μάλιστα το λάθος που προκάλεσε την ταλαιπωρία στους μαθητές αποδόθηκε στο ότι, άλλο σχολείο που εξυπηρετείται από το ίδιο δρομολόγιο, σήμερα δεν θα έκανε μάθημα για κάποιο λόγο και έτσι εκ παραδρομής το δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Το αστικό ΚΤΕΛ έχει άψογη συνεργασία με τα σχολεία του Ακρωτηρίου και για το λάθος έχει ήδη ενημερωθεί η διεύθυνση του ΓΕΛ Ακρωτηρίου. Δεν έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν» ήταν η απάντηση του γραφείου κινήσεως του αστικού ΚΤΕΛ για το συμβάν.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ξέμειναν στη στάση οι μαθητές! Τι συνέβη και δεν πέρασε ποτέ το σχολικό λεωφορείο;

  1. Μα ηντα γινεται οφετος με το ΚΤΕΛ;;;;;Και παίρνουνε τοσανα λεφτα,και για να πανε ενα σχολειο εκδρομη ζητουνε ενα σκασμο ευρω.λες κι ουλοι οι γονείς νοικιαζουνε δεκα γκαρσονιερες στο RBNB !!!!Κανονικα τζαμπα επρεπε να τα μεταφερουν μια φορα το μηνα σε καθε σχολείο σαν ανταποδοτικό…τελος αφου το χειμωνα που δεν εχει τουριστες ΧΩΡΙΣ τα σχολεια θα μπαινανε μεσα για μεσα….Μα ….Ειπαμε….Τι ειναι δικαιο στο τοπο αυτο για να ειναι κι αυτο…Η καθαριστρια στη φυλακη και η αλλη η Χανιωτισσα ,η των δικαστηριων,μαλλον της σφιξανε και το χερι αντι να τη στειλουνε εκεια που πρεπει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook