Χανιά | Ξεκινούν ξανά οι εργασίες στον κόμβο των Μουρνιών

χανιά-ξεκινούν-ξανά-οι-εργασίες-στον-κ-1063008

Ένα από τα σημαντικότερα έργα που θα φέρουν την σφραγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, αυτό της «Διασύνδεσης του Κόμβου των Μουρνιών με την οδό Γογονή» ξεπέρασε και το τελευταίο του εμπόδιο και εισέρχεται πλέον με ταχείς ρυθμούς, σε τροχιά υλοποίησης.

Οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, με την σχετική τους απόφαση, που αναρτήθηκε την Τρίτη 23/6/2020 στην Διαύγεια, «άναψαν το… πράσινο φως», για την επανεκκίνηση των εργασιών και την ολοκλήρωση ενός έργου, όπου ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος του «Οργανισμού», κ. Άρης Παπαδογιάννης, από την πρώτη στιγμή, είχε χαρακτηρίσει ως «πρώτης προτεραιότητας»

«Η εξέλιξη αυτή, αποδεικνύει πως όπου υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα, προκύπτει και μετρήσιμο αποτέλεσμα. Αξιοποιήσαμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που βρισκόταν σε εκκρεμότητα οι σχετικές αποφάσεις, για να αναλύσουμε τα κενά που υπήρχαν. Ενημερωθήκαμε, συνεργαστήκαμε  με το σύνολο των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και με τις εργολήπτριες εταιρείες και πλέον, η σημερινή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, μας βρίσκει έτοιμους για την επανεκκίνηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου.

Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά σε όλους όσοι συνεργάστηκαν, για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα, από τον Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, μέχρι το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook