Χανιά | Ξεκίνησε ο 72ος Βενιζέλειος δρόμος – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί | Photos + Video

χανιά-ξεκίνησε-ο-72ος-βενιζέλειος-δρόμ-1459507

Ξεκίνησε στις 9 το πρωί ο 72ος Βενιζέλειος δρόμος Χανίων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου και ο οποίος διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Κύδων.

Η εκκίνηση του δρόμου 10 χιλιομέτρων έγινε από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τους αθλητές – συμμετέχοντες να ακολουθούν τη διαδρομή  Ελ. Βενιζέλου –Ακρωτηρίου – Τάφοι Βενιζέλων – Ακρωτηρίου – Ελ. Βενιζέλου και θα τερματίσουν στο εθνικό στάδιο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί οι οποίοι κινούνται στην πόλη, καθώς οι δρόμοι Ελευθερίου Βενιζέλου και Ακρωτηρίου (μέχρι τους Τάφους των Βενιζέλων) είναι κλειστοί και η κυκλοφορία ρυθμίζεται από την Τροχαία.

Η δεύτερη διαδρομή 2,3 χιλιομέτρων με τίτλο «ΙΚΑΡΟΣ 2022» θα ξεκινήσει 10:15 από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, θα συνεχιστεί στις οδούς Ελ. Βενιζέλου – Μνημείο πεσόντων ΙΚΑΡΩΝ (βίλα Κούνδουρου) – Ελ. Βενιζέλου και θα καταλήξει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ – Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών «Ελ. Κ. Βενιζέλος» – ΕΑΚ Χανίων – Τμήμα Τροχαίας Χανίων – Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ. – Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων. Με την στήριξη του Τμήματος Αθλητικού Τουρισμού της Γ.Γ.Α.

Δείτε την εκκίνηση του 72ου Βενιζέλειου δρόμου:

Για μια σημαντική διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή έκανε λόγο η προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη ενώ και ο έφορος στίβου Χανίων, Θανάσης Παπουτσής επιβεβαίωσε την επιτυχία του αγώνα.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ξεκίνησε ο 72ος Βενιζέλειος δρόμος – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί | Photos + Video

  1. Μπράβο σε όλους τους φωστήρες, που δεν είχαν έγκαιρα ενημερώσει και ταλαιπωρείται τόσος κόσμος κυριακάτικα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook