Χανιά | Ξεκίνησε η προσπάθεια του ΝΟΧ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης

χανιά-ξεκίνησε-η-προσπάθεια-του-νοχ-στ-1107242

Ξεκίνησε την Πέμπτη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η μεγάλη προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης το οποίο διεξάγεται κάτω από ειδικές συνθήκες λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, αλλά και με βάση συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε μια χρονιά όπου γενικότερα ο αγωνιστικός σχεδιασμός όλων των ομάδων πήγε περίπατο, η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιδιώκει στις μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις στη διοργάνωση που λαμβάνει μέρος. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικότερα την αποστολή και τα χορευτικά του Ναυτικού Ομίλου συνθέτουν τα εξής κορίτσια:

Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμις, Ζουζούνη Βιολέτα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

Μαζί με τις αθλήτριες, στο ΟΑΚΑ βρίσκονται οι προπονήτριες Μπιλιάνα Γκεορκίεβα, Αριστέα Δασκαλάκη και Γιάννα Γκεορκίεβα. Συνοδός είναι η κα Ιωάννα Λιαπάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook