Χανιά | Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο Φαράγγι της Σαμαριάς

χανιά-ξεκίνησε-η-λειτουργία-της-πλατφ-1345948

Σας ενημερώνουμε ότι από φέτος εισιτήριο εισόδου στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς θα μπορείτε να εκδώσετε με τους εξής τρόπους:

Ηλεκτρονικά

Από την ιστοσελίδα: https://samaria-tickets.necca.gov.gr/checkout

Συστήνεται στους επισκέπτες, για τη δική τους καλύτερη διευκόλυνση, να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι προσωπικό και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα για την οποία έχει εκδοθεί.

Από την είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας και από τις δύο εισόδους του φαραγγιού (Ξυλόσκαλο Ομαλού & Αγία Ρουμέλη), κατά την άφιξή σας εκεί, με μετρητά ή με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Βάσει του ΦΕΚ Β’1414/24.03.2022, τα έσοδα από τα εισιτήρια αποτελούν στο εξής πόρο του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., καθώς και των όμορων Δήμων του Δρυμού, ώστε να αξιοποιούνται για την υλοποίηση βασικών εργασιών εντός του Εθνικού Δρυμού.

Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς για το έτος 2022, είναι το εξής:

α. 07:00-13:00, για τους επισκέπτες που θα διασχίσουν το σύνολο της διαδρομής (Ξυλόσκαλο – Αγία Ρουμέλη ή Αγία Ρουμέλη-Ξυλόσκαλο) ή τμήμα αυτής.

β. 13:00 – 15:00, για τους επισκέπτες που θα κινηθούν αποκλειστικά και μόνο στα δύο (2) πρώτα χιλιόμετρα από την βόρεια είσοδο και συγκεκριμένα στη διαδρομή «Ξυλόσκαλο – χώρος ανάπαυσης Νερούτσικο»

γ. 13:00 – 16:00, για τους επισκέπτες που θα κινηθούν αποκλειστικά και μόνο στα δύο (2) πρώτα χιλιόμετρα από τη νότια είσοδο και συγκεκριμένα στη διαδρομή «Αγιά Ρουμέλη – χώρος ανάπαυσης Αφέντης Χριστός».

δ. σε κάθε περίπτωση οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν εξέλθει του Εθνικού Δρυμού το αργότερο έως τις 18:00.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook