Χανιά | Ξεκίνησε η ανάπλαση στον Δημοτικό Κήπο – Χρονιά έργων προαναγγέλλει η δημοτική αρχή | Video+Photos

χανιά-ξεκίνησε-η-ανάπλαση-στον-δημοτι-1349712

Η μπουλντόζα και η σφύρα είχαν ήδη ξεκινήσει να σπάνε το τσιμέντο και το μπετόν στον Δημοτικό Κήπο και τα σημάδια από τη δουλειά τους ήταν ήταν καταφανέστατα. Οι εργασίες ανάπλασης ξεκίνησαν στις 3 Ιανουαρίου και στο τέλος τους, ο Κήπος αναμένεται να αλλάξει όψη.

«Όπως είχαμε προαναγγείλει, πρώτη εργάσιμη μέρα του 2022 ο εργολάβος μπήκε και το έργο ξεκίνησε», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης. «Θα είναι μια χρονιά έργων το 2022, με τον Δημοτικό Κήπό, τη Δημοτική Αγορά που σε δέκα μέρες υπογράφουμε τη σύμβαση, το ανοικτό κέντρο εμπορίου που είναι κι αυτό να ξεκινήσει το 2022 και τις αναπλάσεις στις οδούς Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη«.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της ανάπλασης στον Κήπο: «Το έργο θα διαρκέσει 10 μήνες και από σήμερα το κοινό μπορεί να μπαίνει μόνο από την είσοδο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Το καφέ προς το παρόν συνεχίζει να λειτουργεί, αλλά αργότερα θα γίνουν εργασίες και εκεί. Τώρα απομακρύνουμε το τσιμέντο και από αυτό ξεκινάει η διαμόρφωση, με έμφαση στο πράσινο. Θα διανοιχθεί νέα έξοδος προς την Πλουμιδάκη, ανάπλαση του πρασίνου, παιδική χαρά και ο Κήπος θα είναι έτσι όπως αρμόζει για τους δημότες των Χανίων».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 840.000 ευρώ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

5 thoughts on “Χανιά | Ξεκίνησε η ανάπλαση στον Δημοτικό Κήπο – Χρονιά έργων προαναγγέλλει η δημοτική αρχή | Video+Photos

  1. O ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ 100 ΕΤΩΝ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

  2. Επιτέλους να δούμε κάτι να αλλάζει σ’ αυτήν την πόλη. Μπράβο στην Δημοτική αρχή που προσπαθεί να βελτιώσει τις άθλιες υποδομές των Χανίων κάτω από την πίεση των αρνητικών σχολίων από τους γνωστούς κακομοίρηδες που απλά λένε όχι σε όλα με βρισιές και ειρωνείες αλλά ποτέ δεν λένε κάτι για το πώς θα φτιάξουμε την πόλη μας. Πότε δεν προτείνουν μόνο κριτικάρουν αρνητικά οι ντενεκεδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook