Χανιά | Ξεκίνησαν τα έργα στην Μάρκου Μπότσαρη – Μέχρι πότε θα κρατήσουν | Photos

χανιά-ξεκίνησαν-τα-έργα-στην-μάρκου-μπ-1226990

Ξεκίνησαν από το πρωί σήμερα οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Μάρκου Μπότσαρη.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου Δ.Ε. Χανίων από πλημμυρικές καταστροφές Φεβρουαρίου 2019”, προϋπολογισμού μελέτης 800.000 ευρώ.

Οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα ξεκίνησαν από το τμήμα της οδού, στη συμβολή με την οδό Κισσάμου (μνημείο Μικρασιάτισσας Μάνας) και θα επεκτείνονται τμηματικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, θα διαρκέσουν για περίπου ένα μήνα. Με την τοποθέτηση απλής ασφάλτου θα ήταν δυνατόν ο δρόμος να παραδοθεί εντός 20ημέρου, όμως έγινε η επιλογή να τοποθετηθεί κυβόλιθος σε μερικές διαβάσεις, ώστε να κόβουν τα οχήματα ταχύτητα, δεδομένου οτι στην περιοχή υπάρχουν και σχολεία.

Για τον λόγο αυτό ζητείται η κατανόηση των πολιτών και η συμμόρφωσή τους στις κατά τόπους προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στο σημείο έναρξης των εργασιών, βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε τη σημαντικότητα των έργων σε σημεία που το οδικό δίκτυο είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ προανήγγειλε τη διενέργεια εργασιών και στις περιαστικές περιοχές. «Εντός του έτους, ξεκινάνε ασφαλτοστρώσεις σε περισσότερα από 60 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου στον Δήμο Χανίων, με έμφαση στις περιοχές εκτός του αστικού ιστού, οι οποίες παρέμεναν παραμελημένες για χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ξεκίνησαν τα έργα στην Μάρκου Μπότσαρη – Μέχρι πότε θα κρατήσουν | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook