Χανιά | Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του διαλυμένου ασφαλτοτάπητα της οδού Νεάρχου | Photos

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί οι εργασίες αποκατάστασης – ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Νεάρχου στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου  “Ανακατασκευή οδοστρωμάτων οδών εντός Δ.Ε. Χανίων”.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες παρεμβάσεις σε τμήμα της οδού.

Σύμφωνα με τα όσα έχει κάνει γνωστά ο δήμος Χανίων, οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα, είναι προϋπολογισμού μελέτης 1.000.000 ευρώ, και θα πραγματοποιηθούν από την Κ. Μαλλινού (από το “κρι-κρι”) έως την Ι. Σφακιανάκη (παλιό ΙΚΑ), αλλά και σε τμήμα της Οδού Παπαρηγοπούλου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα επί της οδού Νεάρχου θα έχουν ολοκληρωθεί σε περίπου μία εβδομάδα.Ζητείται η υπομονή των οδηγών καθώς οι απαγορεύσεις διέλευσης οχημάτων είναι αρκετές.

Το έργο όμως είναι απαραίτητο καθώς ο ασφαλτοτάπητας της οδού Νεάρχου, όπως άλλωστε και της οδού Τζανακάκη είναι σε θλιβερή κατάσταση.

Zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στρώνουν με δυνατή βροχή, αφαιρούν πολύ επιφανειακά την παλιά άσφαλτο χωρίς να κάνουν δουλειά σε βάθος για να διορθωθούν οι καθιζήσεις. Σε 3 μήνες ο δρόμος θα έχει τα ίδια χάλια… αλλά το μύριο θα έχει πληρωθεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ