Χανιά | Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Καλύβες και Γεωργιούπολη

χανιά-ξεκίνησαν-οι-εργασίες-ασφαλτόσ-1456293

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Καλύβες και Γεωργιούπολη στα πλαίσια υλοποίησης του έργου αποκατάστασης οδικού δικτύου Δήμου Αποκορώνου, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ συμπ.Φ.Π.Α.

Στις Καλύβες οι οδοί επιλέχθηκαν να αποκατασταθούν με προτεραιότητα καθώς είναι εκ των

βασικότερων του οικισμού αφού οδηγούν στα κεντρικότερα σημεία (πλατεία, σχολείο κ.α.) και είχαν υποστεί αρκετές φθορές τοπικά στο οδόστρωμα και καθιζήσεις της ασφαλτικής στρώσης μετά τις συνεχόμενες Θεομηνίες, δημιουργώντας προβλήματα στη διέλευση των οδηγών.

Στη Δ.Ε.Γεωργιούπολης η ασφαλτόστρωση αφορά τη δημοτική οδό που συνδέει τον οικισμό του Κουρνά και τον οικισμό της παραλίας του Κουρνά( Καβρός), μια οδό με αυξημένη κίνηση ειδικά τους θερινούς μήνες και είχε καταστεί επικίνδυνη για τους οδηγούς μετά τις φθορές που είχαν δημιουργηθεί στο ασφαλτικό καθώς και τις καθιζήσεις.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δήλωσε:

“Τα έργα που έχουμε προγραμματίσει εξελίσσονται με καλούς ρυθμούς και άρτια αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους των περιοχών για την κατανόηση και υπομονή που δείχνουν κατά τη διάρκεια των mεργασιών αυτών των τόσο αναγκαίων έργων τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών και επισκεπτών του Δήμου. Συνεχίζουμε την άοκνη προσπάθεια , διεκδικώντας για τον τόπο που αγαπάμε με όραμα και ελπίδα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook