Χανιά | Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Κυδωνίας | Photos

χανιά-ξεκίνησαν-οι-εργασίες-ανακατασ-1014998

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στην οδό ΚΥΔΩΝΙΑΣ, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Ανακατασκευή οδοστρωμάτων οδών εντός παλαιού σχεδίου πόλεως Δ.Ε. Χανίων (Κυδωνίας, Ελ. Βενιζέλου κ.α.)”.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνει ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της οδού, με στόχο τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου, το οποίο σε πολλά σημεία έχει υποστεί ζημιές.

Για το λόγο αυτό, υπάρχει διακοπή στο ένα ρεύμα της οδού Κισσάμου και εκτροπή των οχημάτων προς την οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου 14 μέρες. Επισημαίνεται ότι τα τμήματα της οδού, που θα ολοκληρώνονται, θα παραδίδονται άμεσα στην κυκλοφορία.Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Κυδωνίας | Photos

  1. επιτελους , ηθελε ο Θεος και αρχισε … και η Ακρωτηριου παιδια ειναι σε μαυρα χαλια , και στο βλητε μεχρι την εισοδο στην εθνικη οδο για χανια ειναι χαλια . Να’μαστε ολοι καλα , καλη δυναμη!!!

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΚΡΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟΒΑΜΒΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ…
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ -ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ- ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook