Χανιά | Ξεκίνησαν δουλειά τα συνεργεία του εργολάβου στη Δημοτική Αγορά – Μπαίνει περίφραξη γύρω από το κτίριο | Photos

χανιά-ξεκίνησαν-δουλειά-τα-συνεργεία-1378556

Η εγκατάσταση μεταλλικής περίφραξης γύρω από το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων είναι το πρώτο πράγμα που ξεκίνησαν να κάνουν τα συνεργεία του ανάδοχου του έργου, τα οποία τη Δευτέρα έπιασαν δουλειά στο σημείο.

Η περίφραξη τοποθετείται γύρω από το κτίριο για λόγους ασφαλείας, καθώς δεν πρέπει περαστικοί να πλησιάζουν τον χώρο των εργασιών.

Καθώς οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την απομάκρυνση της στέγης του κτιρίου, αναμένεται πίσω από την περίφραξη στις δύο πλατείες, Χορτατσών και Μαρκοπούλου, να τοποθετηθούν γερανοί με μεγάλες διαστάσεις βάσης, πράγμα που δεν επιτρέπει να μειωθεί ο χώρος που καταλαμβάνουν.

Τη Δευτέρα τα συνεργεία ξεκίνησαν να περιφράσσουν χώρο στην πλατεία Χορτατσών, ενώ στη συνέχεια θα γίνει το ίδιο και σε τμήμα της πλατείας Δημοτικής Αγοράς, περίπου μέχρι το ύψος των περιπτέρων, όπως επίσης και στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Μαρκοπούλου.

Στην πλατεία Χορτατσών η περίφραξη καταλαμβάνει μέρος της ίδιας της πλατείας, πράγμα που αναμένεται να δυσκολέψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, αν και τα συνεργεία τοποθέτησαν την περίφραξη διαγώνια, για να πιάνει όσο γίνεται λιγότερο χώρο.

Στην πλατεία Μαρκοπούλου η περίφραξη δεν αναμένεται να επηρεάσει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Η τρέχουσα εβδομάδα στο υπό δημιουργία εργοτάξιο αναμένεται να αναλωθεί σε προπαρασκευαστικές εργασίες.

Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνεται η περίφραξη, ενώ η κόκκινη κορδέλα δείχνει πού θα τοποθετηθεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook