Βυθίστηκε στο σκοτάδι το κολυμβητήριο – Ματαιώθηκαν οι προπονήσεις των αθλητών του ΝΟΧ | Photos

βυθίστηκε-στο-σκοτάδι-το-κολυμβητήρι-953284

Απαράδεκτες παραμένουν οι συνθήκες φωτισμού στο κολυμβητήριο Χανίων, μετά την αφαίρεση των παλαιών πυλώνων και εν αναμονή των νέων…

Το απόγευμα της Πέμπτης, δεν άναψαν ούτε τα λιγοστά φώτα led, με αποτέλεσμα η πισίνα να βυθιστεί στο σκοτάδι και να ματαιωθούν οι προπονήσεις περίπου 40 αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μεταξύ των οποίων και οι διεθνείς μας πρωταθλητές Απόστολος Παπαστάμος, Αλέξανδρος Κάχρης κ.α.

Οι φόβοι που υπήρχαν από πολλούς ότι ο προσωρινός φωτισμός θα ήταν ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του κολυμβητηρίου, επιβεβαιώθηκαν σήμερα, καθώς το κολυμβητήριο του ΝΟΧ, ήταν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr μόνο για … ρομαντικές ψυχές.Περίπου στις 18.00, και ενώ στο κολυμβητήριο προπονούνταν περίπου 40 αθλητές από 13-16 ετών, η πισίνα βυθίστηκε στο σκοτάδι. Μοναδική ελπίδα αθλητών και προπονητών, ελλείψει προβολέων, ήταν πλέον να ανάψει άμεσα ο φωτισμός των φώτων led. Η κυρία όμως που είναι επιφορτισμένη με αυτή την ευθύνη, ήταν απασχολημένη στο γειτιονικό ΕΑΚ Χανίων και γιοα άγνωστο λόγο δεν ήρθε στην πισιίνα. Έτσι οι προπονητές, βλέποντας τα παιδιά να κολυμπούν στα… τυφλά, απογοητεύτηκαν και τα έστειλαν σπίτια τους.

Για τους γονείς το σημερινό περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Στο στόχαστρο όλων έχει μπει η διοίκηση του κολυμβητηρίου, από την οποία υπάρχουν σοβαρά και έντονα παράπονα, αφού βλέπουν τα παιδιά τους να μην μπορούν να προπονηθούν, επειδή κάποιοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν επαρκή φωτισμό μέχρι να τοποθετηθούν οι καινούριοι πυλώνες.

Παράλληλα όμως βαρέθηκαν να είναι είναι θεατές αυτού του αέναου «πινγκ πόνγκ» ευθυνών μεταξύ της διοίκησης του Κολυμβητηρίου και της διοίκησης του ΕΑΚ, πετώντας το μπαλάκι η μία στην άλλη.

Και χωρίς να υπάρχει καμία πρόθεση να ξεχωρίσουμε κάποιον αθλητή από τον άλλον, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι ο Χανιώτης πρωταθλητής κόσμου Αλέξανδρος Παπαστάμος, βρίσκεται σε στάδιο ολυμπιακής προετοιμασίας. Πως περιμένουμε όμως να πάει του χρόνου στο Τόκιο με «σβηστά φώτα»; Πως θα ανταγωνιστεί στα ίσα την ελίτ της παγκόσμιας κολύμβησης, όταν χάνει προπονήσεις και προετοιμάζεται υπό αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες… Και ξανάλεμε, δεν διαχωρίσζουμε αθλητές σε παιδιά και αποπαίδια, αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι τι εστί ολυμπιακή προετοιμασία για έναν πρωταθλητή!

Στην προσπάθεια μάλιστα αφύπνισης των διοικήσεων οι γονείς  μες στην… απελπισία τους σκέφτηκαν να προχωρήσουν άμεσα σε αποκλεισμό του ΕΑΚ Χανίων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδράνεια των αρμοδίων απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook