Χανιά | Βρώμα και δυσοσμία – Από τη λαϊκή της Πέμπτης κι ακόμη να τα μαζέψουν… | Photos

χανιά-βρώμα-και-δυσοσμία-από-τη-λαϊκ-867175

«Βρώμα και δυσωδία» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Χανιά, που ασφαλώς δεν τιμά ούτε την πόλη μας και πολύ περισσότερο τους Χανιώτες, οι οποίοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατάσταση.

Στο δρόμο του κολυμβητηρίου των Χανίων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr είναι εδώ και μέρες, κάποια κουτιά με υπολείμματα από ψάρια.

Συγκεκριμένα οι δυο… ψαροκασέλες είναι εκεί από την Λαϊκή της περασμένης Πέμπτης, με αποτέλεσμα να έχει βρωμοκοπήσει ο τόπος ψαρίλα! Την ίδια στιγμή που μικρόβια, μύγες, και άλλα έντομα, κάνουν… πάρτι. Ένα θέαμα, που πέρα από εστία μολύνσεως προκαλεί την αηδία στους περαστικούς και δη στους τουρίστες των Χανίων. 

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Βρώμα και δυσοσμία – Από τη λαϊκή της Πέμπτης κι ακόμη να τα μαζέψουν… | Photos

  1. ΝΑΙ,ΝΑΙ…1η ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ…ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ….ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ….ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥς ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ κ.ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗς ΛΑΙΚΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ….ΑΛΛΑ ΠΟΥ???ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΦΟΦΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ….

    ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook