Χανιά | Βρήκαν βόθρο ενώ ανακατασκευάζουν τα πεζοδρόμια της Κυδωνίας | Photos

χανιά-βρήκαν-βόθρο-ενώ-ανακατασκευάζ-1027954

Ένα… βόθρο ανακάλυψε το συνεργείο που υλοποιεί τις εργασίες  ανακατασκευής των πεζοδρομίων στην οδό Κυδωνίας.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό με σχετική της ανακοίνωση η ΔΕΥΑΧ, κατά την διάρκεια των εργασιών, «παρατηρήθηκε η ύπαρξη λυμάτων κάτω από το αποξηλωμένο παλαιό πεζοδρόμιο.

Μετά την ενημέρωσή της, η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων προχώρησε στην άντληση των λυμάτων με βυτιοφόρο όχημα και αναδείχθηκε η ύπαρξη παλαιού ορθογωνικού πετρόκτιστου αγωγού αποχέτευσης για την σύνδεση δυο κτιρίων, σε βάθος 1,10 μ. (προερχόμενος από το εσωτερικό του κτιρίου), ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στον παντοροϊκό πετρόκτιστο αγωγό που καταργήθηκε το 1986.

Είναι απαραίτητο, παρά το γεγονός ότι η οδός Κυδωνίας μόλις ανακατασκευάστηκε με νέο ασφαλτοτάπητα, να συνδεθούν τα ανωτέρω δυο κτίρια με τον κεντρικό αγωγό ακαθάρτων, καταργώντας τον ιδιότυπο βόθρο που υπήρχε μέχρι σήμερα.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών  σύνδεσης με το δίκτυο ακαθάρτων, αλλά κυρίως και για την σωστή αποκατάσταση της απαιτούμενης τομής, διαστάσεων 3,0 μ. x 4,0 μ., που προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (24/04) ή το Σάββατο (25/04).»

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Βρήκαν βόθρο ενώ ανακατασκευάζουν τα πεζοδρόμια της Κυδωνίας | Photos

  1. ΧΑΧΑΧΑΧα – Έτσι!!! είπα και εγώ, καινούργια άσφαλτο εστρωσαν στην Κυδωνίας, θα χαλάσουν την παράδοση και δεν θα την σκάψουν?? μπράβο – τώρα μάλιστα!
    (στεκόμαστε χαμηλά στην Κυδωνίας και είχαν τότε σκάψει μέσα σε ένα δύμηνο τρεις φορές, ο γιος μου ήταν έξι χρόνων τότε, και μου είπε κατά λέξη: αυτοί που είναι εκεί (δημαρχειο) είναι βλάκες! ξέρεις τι θα έκανα εγώ, θα έσκαβα μια μεγάλη τρύπα και όποιος ήθελε να βάλει μέσα τις σωλήνες του, θα του έπερνα τα λεφτά. ΓΥΡΙΣΑ, ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook