Χανιά | Βρήκαν εξαθλιωμένο άνδρα δίπλα σε ρυάκι σε χωριό του Δήμου Πλατανιά | Photos

χανιά-βρήκαν-εξαθλιωμένο-άνδρα-δίπλα-1288630

Έναν μεσήλικα περίπου 60 ετών σε κατάσταση εξαθλίωσης εντόπισαν την Κυριακή να βρίσκεται κοντά σε ρυάκι, σε χωριό του Δήμου Πλατανιά, κάτοικοι της περιοχής. Ο άνδρας, ο οποίος ήταν φανερά εξαντλημένος, δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει και μάλιστα πήγε να πέσει στο έδαφος αρκετές φορές όταν οι κάτοικοι προσπάθησαν να τον πάρουν υποβασταζόμενο από το σημείο όπου τον βρήκαν.

Τελικά κατάφεραν να τον μεταφέρουν στο χωριό, όπου του έδωσαν μια καθαρή αλλαξιά ρούχα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, καθώς ο άνθρωπος εμφανώς χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη, με αποτέλεσμα να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να τους είπε ότι συγγενικό του πρόσωπο τον έδιωξε από το σπίτι και δεν τον άφηνε να ξαναμπεί μέσα, με αποτέλεσμα να ξεμείνει στην ύπαιθρο, πίνοντας νερό από ρυάκια και μένοντας χωρίς τροφή – όπως υποστήριξε – για εβδομάδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό είναι ένα ακόμα επεισόδιο στην ιστορία μιας οικογένειας της περιοχής που αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα, τα οποία φαίνεται ότι πλέον έχουν φτάσει σε πολύ σοβαρό σημείο.

Για την υπόθεση της οικογένειας αυτής μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής είχαν πρόσφατα ενημερώσει και τον δήμο Πλατανιά, ενώ σχεδιαζόταν να περάσει από το χωριό ειδική ιατρική μονάδα.

Για να δοθεί όμως πραγματική λύση, απαιτείται να λειτουργεί η κοινωνική μέριμνα. Όποια και να είναι η πηγή του προβλήματος, υποτίθεται πως υπάρχει συντεταγμένο κράτος που χειρίζεται τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό, αν και οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως η υπόθεση είναι γνωστή στις αρχές. zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Βρήκαν εξαθλιωμένο άνδρα δίπλα σε ρυάκι σε χωριό του Δήμου Πλατανιά | Photos

  1. O ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΥΓΟΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ….ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ….ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΑΦΑΝΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ . ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ . ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook