Χανιά | Βρέθηκε ο υπαίτιος για τα λάδια στην Μητρόπολη | Photos

χανιά-βρέθηκε-ο-υπαίτιος-για-τα-λάδια-1338731

Στην πλατεία Μητροπόλεως βρέθηκαν τα συνεργεία καθαριότητας της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και του Δήμου Χανίων από τις πρώτες πρωινές ώρες για να απομακρύνουν μεγάλη ποσότητα λαδιών, που είχαν καλύψει το σημείο.

Όπως ήδη έχει γράψει το zarpanews.gr (δείτε ΕΔΩ), από τα μεσάνυχτα της Τέταρτης 15 Δεκεμβρίου 2021, τα συνεργεία της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. βρέθηκαν στο σημείο, έπειτα από καταγγελία, όπου ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού της πλατείας.

Οι εργασίες των συνεργείων, οι οποίες είναι ακόμα σε εξέλιξη, περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του πλακόστρωτου στην πλατεία με ειδικό διαλυτή λαδιού, ενώ ήδη από χθες, η πλατεία αποκλείστηκε με ειδική σήμανση, λόγω ολισθηρότητας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τσουπάκης, επεσήμανε σε δήλωσή του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα συνεργεία καθαριότητας της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και του Δήμου Χανίων, που βρίσκονται εδώ από χθες βράδυ, προσπαθώντας να καθαρίσουν το πλακόστρωτο και να αποτρέψουν τυχόν ατυχήματα πολιτών. Έχουν κινηθεί όλες οι νομικές διαδικασίες για να αποδοθεί πρόστιμο στον υπεύθυνο, τον οποίο έχουμε ήδη εντοπίσει».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook